Viorel Iuga: Oare nu aţi citit?

VIorel Iuga Protest Bodnariu la Arad 4

Oare nu aţi citit?
Când liderii naţiunii îi solicită Domnului Isus Cristos un punct de vedere despre viaţa de familie, Mântuitorul îi întreabă: „Oare n-aţi citit că Ziditorul, de la început i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască şi a zis: „De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de nevasta sa, şi cei doi vor fi un singur trup”? Dacă liderii României, religioşi de altfel, ar sta măcar puţin de vorbă cu Domnul Isus despre familie sunt convins că ar fi confruntaţi cu aceeaşi întrebare: oare nu aţi citit?

Văzând ce se întâmplă în lume şi în jurul nostru, mă întreb deseori: Oare creştinii şi liderii lor nu mai citesc Sfintele Scripturi? Sau chiar am ajuns în punctul în care deşi suntem creştini nu ne mai interesează ce spune Dumnezeu? Oare preşedintele ţării şi toţi ceilalţi cu putere de decizie în naţiune nu mai citesc Biblia? Şi dacă nu citesc Scriptura, nu citesc nici măcar Constituţia? Oare ei nu mai citesc nici măcar istoria pentru a vedea ce s-a întâmplat acolo unde a fost abandonată şi desacralizată familia? Oare nu îşi pot face liderii noştri timp să citească legiile internaţionale făcute cu puţin timp în urmă, dar cu mintea limpede? Oare sunt aşa de aglomeraţi cu propriile lor interese că nu mai citesc unii nici măcar rezultatele sondajelor pentru a şti ce este în sufeltul cetăţenilor pe care îi reprezintă?

Stimaţi lideri, Dumnezeu este cât se poate de clar în dreptul familiei. Noi ne putem schimba oricând şi cum dorim, dar Creatorul nu îşi va repeta şi nici nu îşi va rescrie Cuvântul. Principiile Lui divine rămân valabile pentru totdeauna şi pentru toţi aşa cum au fost scrise. Singurii perdanţi sunt cei care nu le cunosc şi nu le respectă. Noi, am citit, le cunoaştem şi dorim să le respectăm. Vă rugăm frumos, votaţi în aşa fel ca să o putem face legal şi în pace!

Domnilor politicieni, în conjunctura prezentă, când familia este sub asediu, trebuie să vă spunem: Nu vă este permis! Nu vă puteţi permite să neglijaţi voinţa celor ce v-au votat şi pe care trebuie să îi reperezentaţi. Nu vă puteţi permite să ajungeţi la putere într-o ţară cu valori creştine şi să o lăsaţi în urma mandatului vostru plină de păcat şi de păgânisme. Indiferent de partidul din care faceţi parte şi de culoarea politică, nu vă puteţi permite să rămâneţi indiferenţi, să jucaţi jocurile partenerilor europeni sau ale altcuiva şi să legalizaţi păcate care atrag blestemul lui Dumnezeu asupra întregii naţiuni. Nu vă puteţi permite să fiţi politicieni şi să jucaţi cum vă cade bine vouă. Aţi fost aleşi de popor ca să fiţi de partea poporului. Dacă nu ieşiţi să vă faceţi datoria, vă asigurăm că ne-o vom face noi, cât mai curând. Ne-am săturat de minciuni şi de promisiuni electorale. Vrem să vedem acţiuni clare, pentru familie şi pentru normalitate. Dacă vreţi să vă jucaţi, nu o veţi mai face cu noi. Suntem informaţi, ştim ce faceţi şi răbdarea noastră se apropie de capăt.

Viorel Iuga

Citeste si –

 1. Viorel Iuga: Nu vă este permis!
 2. Viorel Iuga: Nu ne este permis!
 3. Viorel Iuga; Educația copiilor noștri este foarte importantă! Să ne împlinim datoria părintească
 4. Comunicat Viorel Iuga; CCR trebuie să decidă între ascultarea milioanelor de români care și-au exprimat poziția față de familie și presiunile enorme ce vin din partea marilor puteri.

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  Oct 18, 2016 @ 08:49:37

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  Răspunde

 2. Salajan Elisabeta
  Oct 18, 2016 @ 11:22:05

  Numai tineti cu tarie ce aveti, pina voi veni!!!!

  Răspunde

 3. gabyel1995
  Oct 19, 2016 @ 14:04:36

  Am citit aceast articol de mai multe ori . Este enorm de pozitiv si sincer regret ca nu am fost acolo in adunare .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Zilele trec…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

Click pe harta pt ora actuala World Time Click on map for timezone

%d blogeri au apreciat asta: