Agnus Dei – Coaliţia pentru Familie: 3 milioane de fanatici? Și LUTERANII sunt fanatici, dle președinte Klaus Iohannis?

Klaus Iohannis

Klaus Johannis și Episcopul Reinhart Guib la Palatul Episcopal Luteran ianuarie 2014

3 milioane de fanatici? Și LUTERANII sunt fanatici, dle președinte Klaus Iohannis?

Biserica Evanghelică Lutherană din România, al cărei credincios este dl. președinte Klaus Iohannis, este membră a Consiliului Consultativ al Cultelor (CCCR). Acesta reprezintă cvasitotalitatea credincioșilor din România.

Prin rezoluția din 20 iunie 2013, CCCR și-a manifestat sprijinul pentru menționarea în Constituția României a instituției familiei ca întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Ulterior pornirii inițiativei cetățenești, cultele membre ale CCCR au sprijinit activ colectarea de semnături pentru susținerea propunerii legislative de revizuire a art. 48(1) din Constituție, în vederea definirii căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

În aceste condiții, ne exprimăm nedumerirea cu privire la modul în care dl. președinte Klaus Iohannis a răspuns astăzi la întrebarea unui jurnalist cu privire la inițiativa cetățenească semnată de 3 milioane de români și avizată favorabil de Curtea Constituțională.

Coaliţia pentru Familie

Citeste si –

-Presedintele Romaniei Klaus Iohannis ESTE Evanghelic Luteran

Reporter: – Domnul Iohannis este un membru activ al comunităţii? Credeţi că va continua să fie un creştin practicant şi după ce se va instala la Cotroceni (dacă a fost până acum)?
Kilian Dörr: – Da, domnul Iohannis este un membru ca oricare altul în parohia noastră. El a fost membru în consiliul bisericesc timp de 8 ani, din 2003.

Citeste, asculta interviul aici – Interviu cu Kilian Dörr, prim-preot bisericii Luterane frecventate de Klaus Iohannis

 

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  Oct 19, 2016 @ 15:12:40

  Domnul Iohannis nu poate fi altceva decat un lup imbracat in blana de oaie. Lucrurile sunt clare din perspectiva Bibliei: esti oaie sau lup. Esti credincios sau necredincios. Esti frate in Cristos sau frate mincions. Esti pe calea ingusta sau pe calea larga. Esti mantuit sau nemantuit.

  • rodi
   Oct 19, 2016 @ 15:27:35

   ne-a dezamagit rau astazi inca un ‘retins’ crestin care nu crede nici macar Biblia, ci vrea sa fie la pas cu lumea ….

 2. SILVIA
  Oct 19, 2016 @ 23:35:38

  douavieti …de ce asteptati asemenea lucruri mari de la cineva care spune ca este luteran? asta te face copil al lui Dumnezeu?…..nu tarile luterane au fost primele care au legiferat nelegiuirea?…..cei ce citesc Biblia si n-o asculta sunt mai vinovati decat cei ce nu cunosc Cuvantul .Domnul sa ne vindece de viziunea amestecata!

 3. octavpelin
  Oct 20, 2016 @ 03:04:01

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: