CÂTEVA GÂNDURI DE ÎNCURAJARE LA PRIVEGHIUL GINEI BULICA… Samy Tuțac și Viorel Iuga

Pastorul Petru Bulica cu sotia, Gina Bulica FOTO Biserica Betel Timisoara

Pastorul Petru Bulica cu sotia, Gina Bulica FOTO Biserica Betel Timisoara

Programul serviciilor ocazionate de plecarea în veșnicie a sorei Gina Bulica:

Priveghi-Miercuri, 19 Octombrie, ora 19.00, la Biserica Baptistă Betel.

Serviciul de înmormântare-Joi, 20 Octombrie, ora 12.00, la Biserica Baptistă Betel.

Serviciile vor fi transmise live pe www.betel.ro. si https://www.youtube.com/channel/UCd7yj0Hvyjn9k4AdgF5tFRQ

P.S. Aseară fratele Petrică ne-a spus că dorința sorei Gina a fost să nu cheltuim banii pentru coroane, ci să donăm acei bani pentru lucrarea femeilor baptiste din Republica Moldova. Va rugăm pe cei care doriți să-i împliniți această dorință să vă adresați sorei Dana Sala, coordonatoarea lucrării femeilor din Biserica Betel. Vă mulțumim pentru înțelegere! Continuăm să ne rugăm pentru Petrică și întreaga familie.
Samy Tuțac

CÂTEVA GÂNDURI DE ÎNCURAJARE LA PRIVEGHIUL GINEI BULICA…

Frați și surori,
Am primit cu durere vestea plecării în veșnicie a Ginei, soția colegului meu Petrică. Le-am împărtășit-o și tinerilor la sfârșitul serii de tineret și ne-am rugat pentru Petrică și întreaga familie. Apoi, știind că voi pleca din țară, am mers acasă la Petrică să-i dau o îmbrățișare și să fiu parte cu ei la durerea lor. Acum de departe, grație tehnicii avansate, vă privesc, mă rog pentru familia fratelui Petrică și sunt alături de ei și de voi în duhul. De asemenea aș vrea să vă împărtășesc câteva gânduri la care am meditat astăzi:

Am fost făcuți de Dumnezeu și pentru Dumnezeu, și doar când vom înțelege adevărul acesta viața noastră va avea sens.

Nimic nu este mai important ca și cunoașterea scopurilor lui Dumnezeu pentru viața noastră și nimic nu poate compensa necunoașterea lor.

Nu am fost așezați pe pământ pentru ca alții să-și amintească de noi. Am fost așezați aici ca să ne pregătim pentru veșnicie.

A trăi pentru gloria lui Dumnezeu este cea mai mare realizare pe care o putem înfăptui cu viețile noastre. Iar a ne încrede pe deplin în Dumnezeu înseamnă să credem că El știe ce este cel mai bine pentru viața noastră.

Dragă Petrică, Anca, Paul, Ana și voi toți ceilalți din familie, mă rog ca Bunul nostru Dumnezeu și Tată să vă mângăie și să să fie tăria voastră.

Fiți binecuvântați!

Samy Tuțac

Scrisoare din partea președintelui Uniunii Baptiste, Viorel Iuga

Stimată familie Bulica,
Sora Gina a plecat acasă. Din punctul nostru de vedere, plecarea a fost prea devreme. Din punctul de vedere al Stăpânului, sunt ferm convins că momentul plecării a avut loc exact când trebuia şi exact cum trebuia.

Gina a fost iubită de voi, de familie, iubită de mulți, dar sigur a fost iubită mult mai mult de Domnul Isus Cristos. El, Salvatorul şi Stăpânul vostru și a celui drag vouă și nouă a decis ca alergarea, ostenelile și lupta să se încheie aici.

Ştiu că momentele acestea nu sunt cele mai uşoare şi nici cele mai plăcute. Mă rog Domnului să vă ajute să le treceţi cu lacrimi, dar cu liniște, pace, demnitate şi cu încredere în bunătatea şi în credincioşia lui Dumnezeu. Întăriți-vă convingerea că Domnul care nu greşeşte, nu a greşit nici în cazul Ginei. El ştie ce este mai bine pentru toţi şi în bunătatea-I caracteristică coordonează lucrurile spre binele tuturor celor care Îl iubesc şi Îl slujesc. Continuați să vă încredeți în El, trăiţi demn, sprijiniţi-vă reciproc şi aşteptaţi cu speranță deplină revederea cu cei dragi plecaţi în glorie. Acolo sigur nu este nici suferinţă, nici limitare și nici despărţire.

Fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos,
Pentru că aţi rămas aici cu o misiune, rugaţi-vă lui Dumnezeu să vă ajute să fiţi o bună mărturie în familie, biserică şi societate. Cereţi bunului nostru Dumnezeu să vă folosească cu putere pentru a prezenta Evanghelia salvatoare la cât mai mulţi oameni.

Dragi credincioși,
Biblia este adevărată. Viaţa este scurtă şi veşnicia este reală. La ceasul decis de Dumnezeu toţi vom pleca. Ştiţi înspre ce vă îndreptaţi? Şi raiul şi iadul sunt realităţi de necontestat. Dumnezeu ne iubeşte mult şi doreşte din toată inima să ne aibă veşnic cu El în slavă. Pentru aceasta l-a trimis în lume pe singurul Lui Fiu, pe Domnul Isus Cristos. Mântuitorul a venit să moară pe cruce şi să plătească preţul iertării noastre.

Nu negaţi realitatea şi gravitatea păcatelor. Nu dispreţuiţi bunătatea lui Dumnezeu demonstrată în Jertfa Domnului Isus Cristos. Nu neglijaţi iminenţa plecării noastre în veşnicie. Dacă nu aveţi păcatele iertate, dacă nu aţi intrat într-un legământ personal cu Dumnezeu prin Domnul Isus Cristos, vă rog fierbinte, faceţi-o acum. Pericolul de a petrece veşnicia în iad este aşa de mare că nu merită să amânăm împăcarea cu Dumnezeu nicio secundă. Mulţumiţi lui Dumnezeu că sunteţi în viaţă. Mulţumiţi-i că Evanghelia este şi pentru voi. Credeţi-o şi împliniţi-o. Doar în felul acesta putem avea linişte în lumea aceasta tulburată şi siguranţa că veşnicia o vom petrece împreună cu Domnul Isus Cristos.
Stimați frați colegi slujitori,

Scriptura pe care o predicăm se împlinește și uneori, mai repede decât ne așteptăm, oamenii pleacă spre veșnicie. Să ne facem slujba în așa fel ca toți cei pe care îi păstorim să fie pregătiți pentru întâlnirea cu Domnul, Dumnezeul nostru.

Cu preţuire,
păstor Viorel Iuga, președintele Uniunii Baptiste

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: