EVZ.ro – IOHANNIS ATACAT DUR. Pagina de Facebook a președintelui României s-a umplut de COMENTARIILE FURIOASE ale celor susțin ideea că FAMILIA SE ÎNTEMEIAZĂ PE CĂSĂTORIA ÎNTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE

iohannis

Citeste aici – http://www.evz.ro/iohannis-atacat-dur-de-cei-care-nu-sustin-casatoria-homosexuala.html

Cateva comentarii –

Alexandru P. Coaliţia pentru Familie A strans 25,000 de semnaturi pe zi. Cam tot asa o sa cazi tu de acum incolo.

Novak A. Domnule presedinte: Cum puteti sa sustineti asa ceva ca suntem fanatici religios pentru simplul fapt ca aparam valorile crestine? INSTITUTIA de baza al societatii a fost, este si va fi familia formata dintr un barbat si o femeie, fie ca va place, fie ca nu! Aici nu putem vorbi de nici o toleranta! Homosexualitatea distruge valorile crestine, se resping, nu au ce cauta in societate.

Moise M. Atunci când aperi Biblia, aperi și ce scrie în ea: „Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii; tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.” -Romani 1; 26-28……………………Dumnezeu nu are nevoie de închinători doar cu buzele, ci închinători care ascultă de Cuvântul Său.

Alexandru P. Ăsta nu e preşedintele românilor!

L. Elisabeta Popas pentru suflet
CRISTIAN IONESCU

DOMNULE IOHANNIS, PE MINE NU M-AȚI DEZAMĂGIT, M-AȚI LĂMURIT!

„Vorbesc în dreptul meu, poate al multora! NU ați fost ales pentru flerul politic pe care nu-l aveți, poate tocmai de aceea! NU ați fost ales pentru programul economic bine elaborat, pentru că nu l-ați avut și nici nu era un domeniu prezidențial! Lozincile cu ”lucrul bine făcut” au sunat… bine, dar nu au contat esențial!

Oamenii au dorit un președinte cu trecut curat, cu o mentalitate corectă și o ținută (a lui și a… familiei) cucernică. Pentru că oamenii s-au săturat de mizerie, la propriu și la figurat!

Oamenii au vrut să fiți un model de etică și moralitate, un nou standard românesc de a face politică. Până acum, din câte am auzit, unii doreau să faceți mai mult, să vorbiți mai mult, să fiți mai prezent, să demonstrați că au avut dreptate atunci când au răsturnat toate previziunile ca să vă aleagă Președintele României. Eu cred că acum ați ratat ocazia de a fi mare!

Domnule Iohannis, până la urmă, ce înțelegeți dumneavoastră prin ”toleranță” vs ”fanatism religios”? Și, de când este conceptul de ”minoritate” parte din această dezbatere? De când a fi (un fel de) german, Evanghelic Luteran și/sau altceva de genul acesta se raportează la a fi sau nu familie în sensul corect al cuvântului?

Proiectul de amendare a Constituției României nu cere încarcerarea sau criminalizarea homosexualității! Proiectul de amendare a Constituției României cere să nu pângăriți o noțiune sacră, să n-o atribuiți unui stil de viață care contrazice logica geneticii umane, istoria civilizației și valorile iudeo-creștine enunțate în Biblie!

În schimb, să vă văd domnule Iohannis cât de mult veți îndemna la toleranță forțele malefice ale comunității represive LGBTQ, atunci când își vor impune ideologia și vor cere altora împotriva conștiinței lor să-i accepte, să-i servească și să-i celebreze!

În Europa și în America, domnule Iohannis, demnitari, pastori, proprietari de afaceri au fost fie încarcerați, fie amendați, fie brutalizați pentru că nu au vrut să-i recunoască pe desfrânați drept familie!

Cel puțin 3 milioane de români… ”fanatici” s-au pronunțat și se vor pronunța în favoarea adevărului, decenței și normalului! Domnule Iohannis, cu tot respectul dar și regretul, nu le aveți!””

Elisabeta Sunteti un clovn! Daca nu stiti ca familia naturala si normala duce societatea inainte spre progres; si daca nu stiti ca veti da socotela inaintea lui Dumnezeu; nu a unei religii fanatice sau ba;EL va raspalti exact faptele dvstra de calcare a Cuvantului Sau; de ce va mai duceti dvstra la biserica ? Cunoasteti Cuvantul lui Dumnezeu; cred ca nu IL cunoaseti si nu stiti ca pe locul Sodomei si Gomorei e astazi Marea Moarta; si ca Dumnezeu a lasat omul in voia mintii sale pacatoase din pricina mandriei, de s a aprins de pofta unul dupa altul impotriva firii ; Romani cap1cum va bateti joc de Romania,vrand s ane atrageti in pacat, nu stiti ca o pedeapsa ai mare veti capata; credeti ca pt asta v a pus Dumnezeu presedinte? ne credeti cumva retadati?Si ca veti ramane?in aceste conditii la conducerea tarii acesteia crestina, atata timp cat vreti sa atrageti asupra ei mania lui Dumnezeu?

Jupiter Se pare ca nu va plac comentariile nefavorabile chiar daca sunt construite cu bun simt. Dovada este ca ii blocati pe cei ce comenteaza astfel. Dl.Presedinte, normalitatea nu are nici o legatura cu fanatismul religios, im ipare rau pentru dv. Fiti dv.tolerant cu cei ce va critica si sa vedem ce este aia toleranta. Vedeti ca se cam aduna bile negre in palmaresul dv.prezidential. Nu noi sunt dusmanii vostri, voi clasa politica ati fost pana acum dusmanii nostri. Familia este formata dintr-un barbat si o femeie si asta nu are legatura cu crestinsimul ci cu normalitatea ce provine din selectia naturala si conservarea speciei. Facem pariu ca din cei 3 milioane de semnatari ai petitiei familiei naturale, daca sunt 0,5 % fanatici ? Urmarind cu mare atentie si preooocupareee, un individ toleraant ! …..dezlegarea la vorbe

Marius Sa va fie rusine pentru ce ati spus ! Faceti diferenta intre un fanatic religios si un om religios ! Nu ne-am uitat nici credinta nici istoria nici unde traim! Imi pare rau ca v-am votat da va asigur ca nu veti mai avea votul meu. La fel sper ca si cei 3 milioane de fanatici sa va pedepseasca la viitorul vot. Problema dvs e ca nu intelegeti ceva pe langa cei trei milioane mai sunt multi altii care sunt de acord cu ceea ce am semnat noi. Inca o data sa va fie rusine !

Roman Si francezii tot fanatici religiosi sunt? Din nenorocire la ei este de domeniul trecutului, iar acum regreta profund hotararea pripita luata in 2013. Acum, cu sutele de mii, ies in strada sa revoce legea data atunci. Noi nu avem nicio scuza. Stim unde ajungem, stim ca este absolut anormal si imoral din toate punctele de vedere, si totusi zambim sarcastic, fara sa ne fie teama nici de Dumnezeu, nici consecintele din mijlocul multimii. Faptul ca presedintele unei tari aproape unanim ortodoxe, intra in istorie cu o astfel de lege, este o mare rusine si o pata urata pe obrazul unui om care s-ar dori… de caracter. In plus, o sotie de presedinte, va suporta cu atat mai greu rusinea intr-o societate de obicei binevoitoare si prietenoasa. Macar si pentru atat, ar trebui mai multa intelepciune. Europa ramane cu cretinismele ei, iar familia presedintelui, ramane intre oamenii care-au fost, sunt si vor fi romani la ei acasa. Aceasta umilinta, nu va fi nici iertata, nici uitata! In tara noastra nu se pune problema doar de 3 milioane de voturi. Iar daca ii considerati fanatici, s-ar putea sa aveti dreptate daca priviti… nemteste. Ca Presedinte, insa, reprezentati natiunea romana care se defineste cel mai usor prin ospitalitate si bun-simt (daca ar fi sa ne referim numai la Printul Charles), dar si prin pelerinajele care se prelungesc zile in sir, la Bucuresti, la Iasi, La Cluj, La Prislop, ca sa nu mai vorbim de teancurile imense de pomelnice pe care bietii calugari din manastiri le citesc in fiecare noapte, dupa ora 12, pentru cei ce cred in Dumnezeu si care sunt potentialul majoritar in materie de voturi, dar care se opun vehement casatoriilor unisex, chiar daca nu toti s-au sinchisit sa mearga si sa completeze un formular in acest sens. Fanatici sau nu, suntem majoritari, iar riscul dezastrului politic, pentru o vorba scapata fara a fi „prelucrata”, este imens. Nu va jucati cu focul. Romanii au adunat multe in cocoasa, ca sa le dea pe toate pe una. Iata si reactia francezilor, deloc fanatici religiosi. http://www.activenews.ro/…/Paris-Protest-anti-gay-cu…

Flaviu Chiar dacă nu are legătură cu tema d-voastră doresc sa va transmit ca și alegător al d-voastră un cuvânt : RUȘINE . Pentru ca sfidati in jur de 20% din populația României care au semnat pro familie și probabil alte 50 % care nu au semnat dar au aceleași sentimente. Sa va fie RUȘINE ca va considerați Creștin și va reamintesc ca acest nume vine de la a fi asemănător cu Cristos nicidecum cu diavolul.

Alexandru Ăsta nu e preşedintele românilor! Iohannis, te rog, demisioneaza!!! Cum iti permiti sa jignesti 3 milioane de romani. Rusinea Romaniei!!!

11 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  oct. 20, 2016 @ 01:09:29

  Si eu consider ca homosexualitatea nu trebuie „tratata religios”.Este o prostie uriasa!Si daca sa zicem se va dovedi peste noapte ca TOATE religiile sunt mincinoase?!?Este doar o problema de timp pana cand omenirea va intelege ca a fost manipulata cu religiile dea lungul mileniilor!Ajunge doar un prim contact recunoscut oficial cu o civilizatia extraterestra si toate religiile se vor prabusi.Ce facem atunci?Recunoastem”normalitatea”homosexualitatii?Eu cred ca nu trebuie facuta nici o legatura intre aceste doua aberatii,religia si homosexualitatea,pe ambele le consider anomalii si de ambele ar trebui scapata omenirea.Este pur si simplu ANORMAL comportamentul homosexual,este o deviere psihica pentru ca instinctul sexual tine de perpetuarea speciei,chiar daca endorfinele ce se descarca in timpul orgasmului creeaza o stare de fericire suprema,este daca vreti o”rasplata”a naturii ca perpetuam.Noi oamenii punem aceasta placere suprema mai presus de fundamentul ei existential si ne contrazicem cu”argumente”dintre cele mai nefiresti si mai fara de legatura cu sexul in sine.Nu trebuie sa fii religios ca sa renunti la o atractie anormala catre un individ cu acelasi sex cu tine,pur si simplu trebuie sa-ti dai seama ca este anormal si sa incerci sa te vindeci,daca se poate,iar daca nu se poate nu trebuie sa faci din anomalia asta un deziderat pentru care sa chemi la lupta si pe alti dereglati in incercarea de a o defini normalitate.

 2. octavpelin
  oct. 20, 2016 @ 03:10:16

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. andreea
  oct. 20, 2016 @ 03:43:53

  Niste crestini autentici si-au dat viata in puscarii si lagare,pentru libertatea de azi.. au fost batuti si batjocoriti,infometati si ucisi pentru ca credeau in Dumnezeu. Astazi suntem atat de liberi incat ne_am pierdut si firea, nu numai religia si credinta. Lasati homosexuali si lesbienele sa adopte copii care au iesit pana la urma dintr-un barbat si o femeie.. schimbati intrebuintRea corecta a trupului, schimbati lumea.. si vom vedea ce ve-ti reusii cu asta! Nubunie .. cu siguranta.. si o generatie de. …si .. autodistrugatori..

 4. Valeria Iancu
  oct. 20, 2016 @ 03:51:17

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. toiu valentin
  oct. 20, 2016 @ 04:17:48

  ADEVARUL NU POATE FI APARAT PENTRUCA, ADEVARUL ESTE DOMNUL DUMNEZEU SFANT SFANT SFANT…EL NE APARA PE NOI DORIND SA IMPARTASEASCA CU OAMENII INSUSIRILE TRANSMISIBILE ALE SFINTENIEI SALE…NUMAI O PERSOANA CE SE AFLA SUB PROTECTIA ADEVARULUI POATE SA FIE DE PARTEA SFINTENIEI SI SA SUSTINA VALORILE ADEVARULUI…Domnule presedinte,doriti sa fiti o astfel de persoana?Priviti(concentrati-va atentia)la FIUL LUI DUMNEZEU ISUS HRISTOS EL ESTE CEL CARE MANIFESTA SI REVELEAZA DUMNEZEIREA si treceti de partea LUI.Astfel ve-ti fi sub protectia ADEVARULUI si ve-ti putea sa promovati valorile morale ale crestinismului autentic.(va respect si sa stiti ca sunt multi care se roaga pt.dvs.)

 6. Aurel
  oct. 20, 2016 @ 05:04:28

  Domnule Președinte pentru ca am avut încredere in dumneavoastră și v-am dat votul nostru va rugam frumos sa nu stricați legile lăsate de Dumnezeu și apărați și România care este declarată o țara creștina ! Dumnezeu l-a făcut pe Adam și apoi pe Eva și i-a împreunat nu pe „Maria și Ioana sau pe Gabriel și Gheorghe ” Spune-ți NU homosexualilor și lesbiencelor ! Dumnezeu sa va dea înțelepciune sa nu duce-ți poporul roman la mai multe păcate …sunt destule! dacă nu sper oamenii sa-și dea seama cine sunteți și sa nu va mai aleagă nici macar un consilier intr-o primărie NU MERITAȚI !!!

 7. Maria Mair
  oct. 20, 2016 @ 06:58:37

  Mäi oameni buni eu vä inteleg perfect,dar ce nu pot intelege este cä vä räzvrätiti pt nimicuri,pt.mine sint nimicuri dacä douä Persoane de acelasi Sex vor sä träiascä impreunä,sä träiascä,nu e viata mea si nici a voasträ,nu hotäriti in numele altora si nu judecati pt.cä este un singur Judecätor,El ii va judeca,el ne va judeca pe toti,voi sinteti ca si la pietrificarea lui Maria Magdalena,cea zis Isus cel färä päcat sä arunce prima piaträ,In Biblie nu se Diferențiazä päcatul,Päcat si Päcäțel. Päcatul e PÄCAT nu existä päcat usor sau päcat greu in Biblie,voi cei asa rapizi de judecatä sinteti curati?nepäcätosi?👎👎👎👎

  • rodi
   oct. 20, 2016 @ 07:44:00

   pentru dvs. sunt nimicuri, pana dati de o persoana in familie a caror copii dvs. ati citit despre distrugerea civilizatiei romane si decadenta asemanatoare care a dus la prabusirea ei?

 8. ELENA
  oct. 20, 2016 @ 08:16:14

  SA VA VOTEZE HOMOSEXUALII SI LESBIENCELE DOMNULE PRESEDINTE.CAT DE USOR VA LASATI INFLUENTAT DE UNIUNEA EUROPEANA . RASPUNSUL A VENIT IN URMA FONDURILOR NERAMBURSABILE ALE NORVEGIEI ?

 9. t
  oct. 22, 2016 @ 15:37:57

  PERVERSIUNILE SEXUALE, intre care HOMOSEXUALITATEA, N U a fost NICIODATA, o orientare SEXUALA, ci una RELIGIOASA,apartinind religiilor PAGANE,reinviate din Antichitate de catre SOCIETATI SECRETE de STINGA (auto-numite „Illuminati”). Dar aceste societati secrete NU RECUNOSC caracterul RELIGIOS PAGAN al acestor PRACTICI SEXUALE ANORMALE si prostesc lumea cu cracterul lor pretins „sexual”,ba si „natural”. In plus ei,”ILUMINATII” sunt si FANATICI si…INTOLERANTI si acuza pe NORMALII care li se opun de… INTOLERANTA si… FANATISM !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: