Iulian Capsali: E adevărat?!

E adevărat?!

Nu înțeleg, Preşedintele Johannis i-a făcut pe cei trei milioane de oameni maturi, ortodocşi, catolici, protestanți şi neoprotestanți, mozaici sau musulmani, care au semnat pentru definirea Familiei in Constituție ca fiind căsătoria dintre un bărbat şi o femeie (adică aceea care poate perpetua neamul acesta şi întreaga umanitate), ca fiind doar nişte bieți ”fanatici religioşi”?!

Dacă este adevărat – sper doar să fie o confuzie datorată faptului că româna nu-i este limbă maternă şi exprimarea ideii poate fi alterată din acest motiv – întrebarea următoare ar fi: pe cine reprezintă dl. Johannis? Este agent electoral USR sau Cernea, agentul ideologiilor sexo-marxiste?

Împingerea relativismului până la considerarea normalității ca fiind ”fanatism” este tipică activiştilor Soros împânziți în toată lumea. Modificarea limbajului, acel ”newspeak” (nouvorbă) orwellian, este moartea libertății de a gândi altfel decât în şabloane dictate ideologic. Aici se ascunde, de fapt, perversitatea totalitarismului.

Sper doar că nu a ajuns o rotiță globalistă în fruntea statului cu procentul cel mai mare de credincioşi creştini din Europa!

Iulian Capsali

6 comentarii (+add yours?)

  1. gabyel1995
    oct. 19, 2016 @ 14:26:30

    Domnule Iulian din nefericire don’ Johanis este doar marioneta lui madam Merkel .
    Este se pare servitorul ei . Orcum discursul acesta arata clar ca stie bine ce spune si ca nu-i pasa de popoul poporului roman . Mai importanta este grija sa nu supere pe cea care l-a asezat pe scaunul prezidential – Merkel . Neamtul tot neamt ramine .
    Sincer imi doresc sa gresesc si sa-mi cer scuze , dar ma tem ca asta v-a ramine doar vis . Si nu uitati ca Isus a fost vindut pe 30 de arginti . Domnul Johanis vinde poporul roman pe un pret mult mai bun . 600000 de €uro .

  2. Trackback: Domnule IOHANNIS, pângăriți o noțiune sacră, LGBTQ contrazic logica geneticii umane, istoria civilizației și valorile creștine enunțate în Biblie! – Revista ARMONIA – Saltmin Media
  3. Trackback: Domnule IOHANNIS, pângăriți o noțiune sacră, LGBTQ contrazic logica geneticii umane, istoria civilizației și valorile creștine enunțate în Biblie! – ARMONIA MAGAZINE – USA
  4. Trackback: EVZ.ro – Preşedintele României, Klaus Iohannis, nu este împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex | agnus dei - english + romanian blog
  5. mike
    oct. 19, 2016 @ 22:31:59

    D-le iohanis, daca te faci prieten cu dusmanii poporului Roman ,nu uita ca te faci dusman poporului care te- a ales – Nu ma mir daca nu o sa termini mandatul– poporul e (prost )-fanatic religios ,pentru ca, crede in -BIBLIE?? prosti asa cum ii crezi –-dar, MULTI, vreo 18 milioane –domnule iohanis– Ma intreb daca ai fost -NORMAL – la minte cind ai debitat fraza cu -fanaticii religiosi -sau doamna merkel ti-a bagat sub nas ceva buruieni narcotizante– Pur si simplu sunt infuriat –am crezut ca am ales un OM dar m-am inselat amarnic. Singur ti-ai ales locul unde vei petrece vecnicia–pacat––-

  6. octavpelin
    oct. 20, 2016 @ 02:32:20

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari