Klaus Iohannis a arătat că nu dă niciun preț pe valorile familiei și a celor 3000.000 de români care au semnat pentru căsătoria dintre femeie și bărbat

iohannis

Klaus Iohannis a arătat că nu dă niciun preț pe valorile familiei și a celor 3000.000 de români care au semnat pentru căsătoria dintre femeie și bărbat.

Klaus Iohannis și ciracii săi tehnocrați au început asaltul final asupra Bisericii Ortodoxe, a credincioșilor creștini și împotriva valorilor naționale.

Radu Ionescu:

Iohannis le răspunde naționaliștilor creștini și celor de dreapta care l-au votat cu frenezie în noiembrie 2014 că nu susține ”fanatismul religios”. Într-o declarație susținută miercuri seara, de la Palatul Cotroceni, înaintea plecării la summitul UE-Canada, care are loc joi si vineri la Bruxelles, șeful statului a spus că speră ca liberalizarea vizelor să aibă loc “într-un termen rezonabil”. Întrebat ce părere are despre modificarea Constituției în ceea ce privește interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex, Iohannis a spus că “trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță și acceptarea celuilalt”, adăugând că nu susține “fanatismul religios”. Reamintim că 3000.000 de români au semnat o petiție a Coaliției pentru Familie pentru ca să se precizeze în Constituție căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Lucru care se pare că nu-l inspiră pe Klaus Iohannis.

Alegerile din 11 decembrie au rolul de a-i aduce lui Klaus Iohannis, pe lângă ”guvernul meu” de tehnocrați ca să lucreze pentru multinaționale și ”parlamentul meu” de specimene agresive împotriva BOR și a valorilor naționale, pentru ca România, în sfârșit, să devină un land, o filială  a Bruxellului.
Afla mai mult – http://www.jurnalulromanesc.at/regimul-tehnocrat-incepe-asaltul-impotriva-bor-si-a-valorilor-nationale-iohannis-vrea-cu-orice-pret-parlamentul-meu-si-tara-mea-supusa/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: