Ultimatul pentru Klaus Iohannis: „Vrem să spuneți clar și răspicat că sunteți de partea familiei, că sunteți de partea normalității și că nu doriți să lăsați în urma mandatului o țară cu mai multe păcate legalizate”

Klaus Iohannis, în Biserica Evanghelică din Sibiu (sursa foto - libertatea.ro)

Klaus Iohannis, în Biserica Evanghelică din Sibiu (sursa foto – libertatea.ro)

Președintele Klaus Iohannis, evanghelic luteran, este criticat dur de Viorel Iuga, președintele Alianței Evanghelice din România, din cauza lipsei sale de reacție în susținerea demersului de modificare a Constituției. 3.000.000 de români vor organizarea unui referendum pentru ca în Constituție să se prevadă că familia are la bază căsătoria dintre un bărbat și o femeie. 3.000.000 de români așteaptă ca Parlamentul să le respecte decizia. Președintele României tace.
Pastorul baptist Viorel Iuga a fost cel care, la începutul mandatului de președinte al lui Klaus Iohannis, i-a îndemnat pe credincioși să se roage pentru el și să aibă răbdare cu el.
Astăzi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, pastorul îi solicită președintelui Klaus Iohannis să înceapă să facă ceva pentru poporul român, măcar „cu niște vorbe”, și să spună „clar și răspicat” că este de partea familiei, de partea normalității.
Citeste mai mult – http://www.activenews.ro/stiri-politic/Ultimatul-pentru-Klaus-Iohannis
Anunțuri

3 comentarii (+add yours?)

 1. gabyel1995
  Oct 19, 2016 @ 09:56:31

  Slaba speranta ca Johanis sa spuna ca este pro acest referendum . El este marioneta occidentului depravat . Este presedinte pus de madam Merkel la conducerea Romaniei .
  Nu uitati ca don presedinte este in foame de bani . A pierdut case , are datorii mari in euro . Daca tace si se ascunde in spatele : ” trebuie sa fiu independent ” adica echidistant de tot ce se doreste , spera sa primeasca sprijin in continuare de la nemti si francezi la buzunar .
  Johanis tace ca sa nu supere si deranjeze vestul desfrinat .

 2. octavpelin
  Oct 21, 2016 @ 03:40:25

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: