Daniel Bodnariu – Aveti o raspundere imensa fata de tara aceasta in pozitia de autoritate in care v-a asezat Dumnezeu pentru o vreme si va trebui sa raspundeti in fata Lui

Photo Klasu Iohannis Ziua Copilului 2015

Photo Klaus Iohannis Ziua Copilului 2015

Trist, dezamagitor… Sunt unul dintre cetatenii care v-au votat cu toata inima pentru ca am crezut ca sunteti CRESTIN AUTENTIC.

Crestinii adevarati sunt cei mai toleranti cu toti oamenii, ba chiar trebuie sa iubeasca pe toti oamenii, dar mai putin PACATUL si modul de viata pacatos. Atunci cand toleram pacatul si modul de viata pacatos inseamna ca nu mai suntem crestini decat cu numele si un crestin cu numele este mai rau decat un necrestin.

Domnule Iohannis daca sunteti adeptul tolerarii pacatului in biserica si al modului de viata flagrant pacatos inseamna ca nu sunteti crestin ci doar va inselati singur si ne-ati inselat si pe noi! Orice crestin autentic cunoaste aceste lucruri elementare!

Nu stiu daca de dragul corectitudinii politice ati abordat aceasta pozitie sau de dragul Bruxelesului, sau pur si simplu aceasta este convingerea dvs sincera, ceea ce ar fi cu atat mai grav pentru ca pe noi crestinii romani nu ne mai reprezentati.

Aveti o raspundere imensa fata de tara aceasta in pozitia de autoritate in care v-a asezat Dumnezeu pentru o vreme si va trebui sa raspundeti in fata Lui de ceea ce ati facut pentru binele sau raul ei.

Poate ca nu conteaza atat de mult ca m-ati dezamagit pe mine si pe multi altii, dar nu-l dezamagiti pe Dumnezeu!

Nu va faceti exponentul celor care celebreaza pacatul si vor sa murdareasca institutia sacra a familiei prin tot felul de inventii si caricaturi stricacioase. Faima si banii si placerile de o clipa trec, cu ce veti ramane la final cand se va trage linie?! Sper sa nu ramaneti cu rusinea si cu regretul etern de a nu fi facut ceea ce STIATI ca trebuie sa faceti!

Daniel Bodnariu

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  oct. 22, 2016 @ 02:35:32

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Ileana Tanasila
  oct. 22, 2016 @ 12:02:56

  Domnul sa aiba mila de tara noastra sa lucreze la inima si mintea Presedintelui cu credinta si intelepciune dupa voia Sa! Amin !

 3. T.
  oct. 24, 2016 @ 07:31:12

  Ati crezut ca presedintele este un crestin AUTENTIC si de aceea l-ati votat? Daca era un crestin AUTENTIC nu se baga in politica!
  Stiu ca e o moda acuma si majoritatea evanghelicilor din Romania nu mai considera ca expresia POLITICIAN CRESTIN (autentic) este un oximoron.

  Imi puteti da un singur exemplu din Scriptura de crestin AUTENTIC care s-a implicat in POLITICA???

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: