Daniel Popescu – Hristos vine sa-si ia MIREASA!

Daniel Popescu

Zilele astea vorbeam cu un tanar despre venirea Domnului si i-am spus asa: „Toate semnele vorbesc despre venirea Domnului, nu mai este mult si Hristos vine sa-si ia MIREASA LA CER.”

Semnele sunt aproape implinite si Domnul este gata sa vina. Ne confruntam cu tot felul de razboaie politice, fizice. Se razboiesc sotii cu sotiile lor, tinerii intre tineri, se razboiesc copiii împotriva parintilor, se vand fratii intre ei, parintii isi dau la moarte copiii. Cutremure, inunda?ii, ipocrizie, imoralitate, curvie, betie. Familiilor le sunt rapiti copiii, copii care depind de sanul mamei lor. Traim niste vremuri nemaitraite pana acum, oameni care alearga doar dupa bani si legi cat mai murdare bat la poarta tarii noastre, si lista poate continua.. Diavolul se lupta sa distruga tot ce a mai ramas bun in aceasta tara, toate valorile acestei tari, si totusi in mijlocul nostru sunt oameni care mor de foame, care asteapta un cuvant de imbarbatare, o mangaiere, o alinare, o paine calda. Chiar zilele astea am vorbit cu un tanar, el plangea si imi spunea, ca nu a avut bani sa isi ia o cartela de metrou sa poata ajunge la biserica! Realitatea asta este, ca traim vremurile de pe urma. Este timpul sa ne rugam sa ne deschida Dumnezeu ochii inimii noastre sa putem fi o binecuvantare acolo unde ne duce Dumnezeu, sa fim roditori chiar daca am stii ca vine rapirea in 2 ore! Desi acel moment nu il putem stii!

As dori sa imi raspundeti la aceasta intrebare domnule presedinte Klaus Iohannis, asa cum mi-ati raspuns atunci cand v-am trimis mesaj si v-am apreciat.
Domnule Klaus Iohannis sunt 3.000.000 de români care au semnat o petitie a Coalitiei pentru Familie. Chiar nu tineti cont de aceste semnaturi?
Sunt convins ca pe langa aceste semnaturi se pot adauga multe altele!!!
Suntem un popor crestin si dvs ati declarat asta in primele dvs interviuri, cum de v-ati schimbat dintr-o data?

Doamne, privim la amenintarile tarilor din jurul nostru, cum cauta sa ne impuna niste legi mizerabile, sa ne invete ce este familia, oare stiu ei cu adevarat ce este familia? Noi stim ca Tu esti initiatorul familiei. Familia functioneaza cu principiile Tale! Doamne Dumnezeule fereste tara noastra de aceste legi, da intelepciune celor ce ne conduc sa nu se coboare chiar asa de jos! Astazi sa ne atintim privirile catre Stapanul nostru, sa ne dezlipim inima de lucrurile care ne tin departe de El, sa lepadam ura si rautatea si sa cerem puterea Duhului Sfant peste tara noastra, PESTE ROMANIA! Asta este lumea in care traim, chiar traim vremurile de pe urma, Dumnezeu sa ne deschida ochii sa strangem randurile!

„Drept raspuns, Isus le-a zis: „Bagati de seama sa nu va însele cineva. Fiindca vor veni multi în Numele Meu si vor zice: ‘Eu sunt Hristosul!’ Si vor însela pe multi. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va înspaimântati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se întâmple. Dar sfârsitul tot nu va fi atunci. Un neam se va scula împotriva altui neam, si o împaratie, împotriva altei împaratii si, pe alocurea, vor fi cutremure de pamânt, foamete si ciumi.
Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor. Atunci va vor da sa fiti chinuiti si va vor omorî; veti fi urâti de toate neamurile pentru Numele Meu. Atunci, multi vor cadea, se vor vinde unii pe altii si se vor urî unii pe altii. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor însela pe multi.
Si, din pricina înmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci. Dar cine va rabda pâna la sfârsit va fi mântuit. Evanghelia aceasta a Împaratiei va fi propovaduita în toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârsitul.” Matei 24:4-14.

Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana binecuvantat!
Cu drag,
Daniel Popescu

Anunțuri

3 comentarii (+add yours?)

 1. christian7blog
  Oct 21, 2016 @ 11:58:41

  Hristos vine nu pentru ca lumea arata cum arata. Va imaginati ca lumea de acum e mai teribila decat atunci cand au fost razboaiele mondiale? Vorbiti cu bunicii vostri. Lumea aceasta va pare teribila pentru ca traiti personal in ea, dar ea nu este mai deosebita decat a fost vreodata decat in faptul ca asa zisa biserica a lui Hristos nu mai este Biserica lui Hristos. Ea a incaput pe mainile prorocilor mincinosi, a bogatilor, a trufasilor, a acelora care cred ca evlavia e un izvor de castig. Hristos vine sa-si ia mireasa din mana acestor … . Iar pe ticalosii aceia ticalos ii va pierde.

  • rodi
   Oct 21, 2016 @ 12:14:40

   Domnul Isus spune ca unul dintre semnele venisrii Sale este ca vom trai vremuri ca vremurile lui Noe -(Matei 24:37-41)
   Apoi, pasajul din Geneza 6:1-13 descrie vremea lui Noe si conclude: 1 Pământul era stricat* înaintea lui Dumnezeu; pământul era plin** de silnicie.

   In istoria umanitatii, da a existat stricaciune, dar nu ca si acum. Prin pornografie, mai exista ochi si minti care nu au fos tcorupte. Ca deschidem ziarele pe internet si ne baga mizerie direct in ochi, chiar fara sa vrem. Si cati au cazut capcana acestei patimi care creeaza o dependenta ca si drogul? Si apoi, progresiv s-a ajuns ca multi ‘credinciosi’ sa fie corupti si sa isi paraseasca credinta, imbratisand curente care acum accepta destrabalarea si pacatele sexuale care sunt clar identificate si interzise in Biblie. Nu, nu a mai existat asa timp decat pe vremea lui Noe si Lot, cand Dumnezeu a salvat cate o familie in fiecare caz, singurii oameni neprihaniti inainte alui Dumnezeu. Traim vremuri mai rele ca in timpul razboiului pentru ca fiecare familie este atacata de cei care vor sa ucide ceva mai pretios: SUFLETUL. Si se duc inca mai departe si vor a ne confisca chiar ci copiii nostri ca sa le spele creieru si sa le fure sufletul. Asta iar e fara precedent. S-a mai intamplat in unele civilizatii, dar nu ‘en masse’ cum se incearca astazi prin globalism si impunerea fortata a guvernelor.

 2. Gherman Boldijar
  Oct 22, 2016 @ 09:13:22

  Este adevărat! Trăim, ceasul cel de pe urmă. Isus, este gata să revină. Ești mireasă? Știm că Isus, este mirele. Să vedem, ce a zis Isus. Fariseii făceau aluzie că ucenicii, nu postesc. Isus a afirmat „Oare, pot postii nuntașii câtă vreme este mirele cu ei,…” Dacă Isus, se referă la ucenici ca și la nuntași, tu de ce te numești miresă? În Cântarea Cântărilor se spune, una este iubita mea, aleasa, porumbița,… zice că ea șade printre crăpăturile stâncilor, etc. Mireasa, este fară pată, fără zbârcitură, este virgină, etc. Cel ce este scutit de pedeapsă, este din curvie,… fiul roabei, nu v-a moștenii împreună cu al celei slobode. Cei de sub altar strigă, până când stăpânr…, până se v-a împlini nr. tovarășilor voștri de slujbă. Vrei să fi mireasă? Poartă-te ca atare. Sânt multe texte în biblie, care arată despre mireasă. Nu este bine, ca să ne contrazice-m în public. Importantt este, nu să ne pregătim ci să fim pregăti-ți să-l întâmpinăm. Dumnezeu să ne ajute. Cine are urechi de auzit,…să zică, Amin, vin-o Doamne Isuse.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: