TRISTETEA ZILEI…

Andreea Bradeanu

Cu patru zile in urma, Andreea Bradeanu (Sutton) a fost urmarita de politie cand a plecat de la serviciu si arestata. A observat dubita in parcare si a iesit din parcare sa plece spre casa, vazand ca politia o urmareste. Cand a intors pe o strada cu circulatie mai mica, au semnalat sa se opreasca si au arestat-o, acuzand-o ca a vrut sa-si rapeasca fiicele de la noua familie unde au fost mutate. CPS i-a luat fetele si le-au mutat la o noua familie la distanta de aprox 4 ore de langa Andreea, in mod ilegal, fara sa spuna mamei nimic si fara sa-i ceara acordul. La ora 2 dimineata, Andreea ne vorbea LIVE pe Facebook si noua, femeilor, mamelor, ne venea sa plangem noi de durere pentru hartuiala care aceasta femeie indura deja de 7 ani. Si oameni buni, nu e destul ca ii chinuie zilele, traind in fiecare zi cu durerea ca cei trei copii sunt impartiti printre straini, dar de cate ori politia interactioneaza, de fiecare data o mai si umileste in bataie de joc. SI de data asta au umilit-o pe Andreea. Din cauza ca o mizerie de politist/politista a notat in dosarul Andreei ca ea a introdus contrabanda in inchisoare la ultimul arest, ei au umilit-o si au pus-o sa se dezbrace pentru ca i-au facut o perchezitie corporala externa si interna. Nici nu vreau sa ma pronunt aici, dar ca femei, cred ca va dati seama ca nu poti sa fi supus la o mai mare umilinta ca aceasta. De multe ori stau si ma gandesc cum poate Andreea sa mai suporte toate lucrurile astea si chiar discutam la noi in casa, dupa acea seara cand Andreea a povestit totul live pe Facebook, cum mai merge femeia asta la lucru ? Era 2:30 dimineata si trebuia sa se scoale in cateva (putine) ore si sa mearga la lucru ca si cum totul e normal….

FAST FORWARD…. 4 zile mai tarziu… iar ma dau lacrimile cand dau peste mesajul Andreei:

Astazi am fost data afara de la servici din cauza la ce se intampla cu politia si copiii. Multumesc managerului meu de echipa Jamie pentru ca a crezut in mine si a inteles. Sunt sigura ca Domnul are un plan in toate astea. Today I lost my job because of what is happening with the police and my children. I am sure, I the Lord has a plan in all of this. I thank my team manager Jamie for believing in me and for understanding. Andreea

Andreea a declarat nu odata, caci oricat o vor intimida ca sa-si abandoneze copiii si sa plece inapoi in Romania, ea niciodata nu va parasi Anglia fara copiii ei.

Daca Dumnezeu va indeamna si aveti posibilitati, contactati-o pe Andreea cu orice ajutor care-l puteti folosi, in special daca puteti sa va rugati cu si pentru ea si copiii ei. Dumnezeu sa-i deschida o cale si sa-i vina in ajutor prin oamenii Sai. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune si in familia lui Andreea. Doamne, ai mila si de Andreea si de familia ei. Binecuvanteaza copiii, adu-i acasa, Doamne! Poarta-le de grija! Iti multumim din inima!

PAGINA de FACEBOOK Andreea – https://www.facebook.com/andrebradeanu?fref=ts

2016 10 17 Andreea Sutton Arrested for accusation of kidnapping my daughter from school

2016 10 19 Andreea Sutton Pentru atentia publicului

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: