În această vară, Cioloș a susținut la Curtea Constituțională a României punctul de vedere al guvernului cu privire la cazul celor doi homosexuali ..

dacian-ciolos-foto-evz-ro

Premierul Cioloș consideră că menționarea căsătoriei bărbat-femeie în Constituție nu este în contradicție cu toleranța

În această vară, Cioloș a susținut la Curtea Constituțională a României punctul de vedere al guvernului cu privire la cazul celor doi homosexuali care au reclamat că nu își pot exercita viața de familie în România pentru că aici nu le este recunoscută „căsătoria” contractată la Bruxelles. Iar punctul de vedere al guvernului a fost împotriva excepției de neconstituționalitate reclamate de cei doi cu privire la instituția căsătoriei.

P 19 octombrie 2016, o declarație a Președintelui Iohannis făcea înconjurul Globului. Acesta echivala susținerea familiei naturale cu fanatismul religios. În aceeași zi, agenția Mediafax anunța că Adrian Coman, unul din membri cuplului homosexual menționat mai sus, i-a adresat premierului Cioloș o scrisoare prin care îl ruga să reconsidere poziția guvernului cu privire la cazul lor.

A doua zi, pe 20 octombrie 2016, cu ocazia lansării platformei România 100, Premierul Dacian Cioloș a fost intervievat de HotNews.ro cu privire la planurile sale pentru un posibil nou mandat. Când a venit rândul întrebării despre referendumul de consfințire a căsătoriei prin Constituție ca instituție exclusiv dedicată familiei naturale, intervievatorii au părut hotărâți să îi smulgă și premierului o declarație similară cu cea a președintelui. Cioloș a rămâs însă asertiv, susținând că a exclude cuplurile de același sex de la instituția căsătoriei nu înseamnă că nu le respecți opțiunile de viață personală.

CONTINUARE – http://stiripentruviata.ro/premierul-ciolos-considera-ca-mentionarea-casatoriei-barbat-femeie-constitutie-nu-este-contradictie-cu-toleranta/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: