Stiri pe surse / eBihoreanul.ro – Adunare Pro Viață, în Piața Unirii din Oradea (si la Satu Mare) – Peste 10.000 de oameni în stradă pentru familie. Mesaje pentru Iohannis şi Parlament/ VIDEO

oradea-miting

Câteva sute de persoane au participat sâmbătă, şi în centrul municipiului Satu Mare, la un miting de susținere a modificării Constituției, în sensul definirii familiei ca fiind căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Reprezentantul „Coaliției pentru Familie” la Satu Mare, preotul baptist Mihai Micula, a declarat că toate cultele creștine susțin această modificare a articolului 48 din Constituția României pe tema familiei. 

Aproximativ 10.000 de oameni s-au strâns sâmbătă înainte de prânz în Piaţa Unirii din Oradea, pentru a cere modificarea Constituţiei. Alături de aceştia a fost şi familia Bodnariu, devenită cunoscută după lupta cu sistemul norvegian de protecţie a copilului.

Echipaţi cu umbrele colorate şi pancarte care transmiteau mesajul Coaliţiei pentru Familie („3 milioane de voci! Un strigăt firesc menit să protejeze firescul”), care a organizat mitingul, iar unii chiar purtând pe braţe panglici tricolore, oameni de toate vârstele şi confesiunile, inclusiv copii, au luat parte la eveniment, în ciuda ploii.

Majoritatea discursurilor s-au concentrat pe faptul că întâlnirea nu a fost organizată „împotriva cuiva”, nici „anti gay”, ci pentru a „susţine” convingerile participanţilor. Însufleţită de mesajele cu caracter religios de pe scenă şi de urări precum „Dumnezeu să binecuvânteze România”, mulţimea a aprobat fiecare discurs.

Afla mai mult – http://www.stiripesurse.ro/peste-10-000-de-oameni-in-strada-pentru-familie-mesaje-pentru-iohannis-si-parlament-video-foto_1159400.html

Un comentariu (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    oct. 22, 2016 @ 13:46:02

    Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan and commented:
    Împreună pentru Adevăr!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: