Pastorul Behnam Irani a fost ELIBERAT!!!

SLAVIT SA FIE DUMNEZEU ca Pastorul Behnam Irani a fost eliberat!!!

Traducere Agnus Dei

Iran (MNN) – Grupurile de sustinere Present Truth Ministries și Release International au confirmat luni că pastorul Behnam Irani a fost în cele din urmă eliberat după ce a petrecut sase ani de închisoare în Iran. Se raporteaza ca  dansul este în stare precară de sănătate din timpul său de după gratii.

Irani a fost condamnat pentru așa-zisele crime împotriva securității naționale după ce biserica din casa lui a fost percheziționata în 2010. Apoi, în 2014, Irani s-a confruntat cu alte 18 crime de care a fost acuzat (pe nedrept), inclusiv o crimă capitală.

Cazul lui Irani a fost un caz de libertate religioasă pe care comunitatea internațională l-a urmărit indeaproape – desi in Iran arestarea crestinilor este un lucru obisnuit. Țara a devenit o republică islamică în 1979, și de atunci viața a fost dificila pentru religiile minoritare.

creștere într-un ritm rapid …. Uneori persecuție este ceea ce se aprinde flacăra pentru a permite Evanghelia să se răspândească în unele dintre aceste Rugați-vă pentru creștinii din Iran care suferă pentru credința lor, fie în închisoare sau în comunitățile lor. Cere-ti Duhului Sfânt să le dea tărie și încurajare in timp ce  ei împărtășesc lumina lui Isus Hristos.

SURSA _ Mission News Network – https://www.mnnonline.org/news/pastor-behnam-irani-finally-released-prison/

Stirea care a mobilizat crestinii la rugaciune in anul 2013, (desi noi am citit si am scris despre acest caz abia in 2014) iar pastorul Irani era deja inchis din anul 2010, Articolul nostru din 2014:

Teroarea familiei Pastorului Behnam Irani, prizonier crestin in Iran

Cu mare durere ne rugam pentru fratii nostri persecutati din tarile din Orientul Mijlociu si Africa, unde persecutiile s-au intensificat. Pastorul Benham Irani a fost arestat la o adunare de credinciosi la una din casele unde se adunau. Li s-au confiscat Bibliile, DVD_uri si alte materiale religioase. S-a raportat in cursul anului ca Pastorul Irani este foarte bolnav si in urma batailor dese, vomita mult sange.

Si daca Pastorul se straduieste sa supravietuiasca in astfel de conditii, iata ca recent el a aflat ca in data de 15 decembrie, autoritatile au napustit peste casa lui si i-au terorizat sotia si cei doi copii mici. Au facut la fel cu alti doi dintre fratii lui de credinta, Amin Khaki si Reza Rabani, terorizand familiile si acestor doi crestini.

TRADUCERE Agnus Dei:

Potrivit sursei de stiri Mohabat, in data de 15 Decembrie, 2013, autoritatile iraniene de inteligenta au perchezitionat casa lui Behnam Irani, la fel si resedinta altor doi credinciosi, Amin Khaki si Reza Rabani (cunoscut si sub numele Silas), in timp ce sotiile si copiii lor erau acasa. Ei au cautat prin lucrurile personale ale acestor credinciosi, luand cu ei un Laptop, cateva Biblii, notite scrise de mana, si alt material crestin.

Potrivit scrisorii Pastorului Irani, aceasta perchezitie a avut un efect foarte negativ asupra copiilor sai, in asa masura incat copilul sau de 5 ani umbla peste tot prin casa pe la spatele autoritatilor intrebandu-i: „Vreti sa o arestati si pe mama mea? Vreti sa o luati si pe ea?” Aceasta anxietate severa a cauzat febra si varsaturi in acest copil.

According to Mohabat News, on December 15, 2013 Iranian intelligence authorities raided Behnam Irani’s home as well as the residences of two of his fellow believers, Amin Khaki and Reza Rabani (also known as Silas), while their wives and children were at home. They searched their personal belongings and took away one Laptop, some Bibles, hand-written notes, and other Christian material.

According to Mr. Irani’s letter, this raid has so negatively affected his children so much that his five year-old son was following authorities around the house asking them, „Do you want to arrest my mom as well? Do you want to take her away too?” This severe anxiety caused fever and vomiting in this child.

SA NE RUGAM pentru acesti crestini, ca Dumnezeu sa le dea putere in persecutiile prin care trec si sa fie o mangaiere si un scut de scapare pentru sotiile si copiii lor. Dumnezeu sa se indure de toti sfintii Lui care isi traiesc credinta prin fapte adevarate si isi pun viata in mana Domnului.

Sursa informatiilor http://thirteenthree.org.au si http://www.mohabatnews.com/index.php

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: