VIDEO – Ben Oni Ardelean – Propunerea legislativă pentru parteneriate civile inițiată de deputatul Cernea a fost azi respinsă de Senatul României

ben-oni-ardelean-senat-2016

Propunerea legislativă pentru parteneriate civile inițiată de deputatul Cernea a fost azi respinsă de Senatul României.

M-am bucurat să văd că avem o largă susținere, luările de cuvânt au fost încurajatoare pentru normalitate, iar la vot doar două persoane au votat pentru. Deși sunt convins că vom avea parte și de alte inițiative din același registru (pro-alegere & împotriva vieții), probabil în noul legislativ, menținem vigilența și continuăm să facem legi bune pentru însănătoșirea societății. Doamne-ajută!

2 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  oct. 24, 2016 @ 12:06:27

  Daca acesti bolnavi psihic ce vor sa”formeze o familie”din doua persoane de acelasi sex reusesc sa modifice legea,urmatorul pas va fi dreptul la infiere,desi acesta este ca si normal indus adaugat!Ce se va intampla cu copiii unor astfel de „familii”nici nu vreau sa-mi inchipui…cata umilinta si glume pe socoteala lor vor fi spuse rautacios la scoala si cate suferinte vor indura ei doar datorita”tolerantei”prost intelese si mai ales prost aplicate!In loc sa-i bagi in spitale psihiatrice incercand sa-i recuperezi,faci economie declarandu-i”normali dar altfel”si le dai si dreptul la vot castigand alegeri politice cu ei!Este halucinant ca o astfel de problema a devenit atat de inflamabila si chiar „arde”in halul asta fara de rusine.Nimeni nu ar indrazni sa comenteze sau sa se amestece ce se intampla in spatele unei usi inchise a unei case sau apartament,insa sa mai vrei sa sfidezi lumea afisandu-te in mod agresiv cu orientarile tale gresite cu manifestari intime in public(unde si cuplurile normale sunt amendate pentru exhibitionism daca sunt surprinse in posturi indecente)special pentru a sfida si chiar mandri ca sunt homosexuali este o ofensa clara si premeditata la adresa oamenilor cu orientari normale sexuale ce ajung sa se simta agresati de o minoritate dereglata ce au ajuns sa pretinda obraznic privilegii indiferent de urmarile cerintelor lor.

 2. douavieti2015
  oct. 24, 2016 @ 15:38:20

  Domnul sa-l binecuvinteze pe fratele Ben Oni!
  Eu am comentat odata la dvs. despre termenul de familie, sa nu o mai numeasca oamenii si nici crestinii traditionala, fiindca asta include automat faptul ca ar mai exista si un alt fel de familie. Dar nu exista. Familia e una.
  Acum l-am auzit si pe fratele Ben Oni zicand asta si m-am bucurat!
  Domnul fie laudat si pentru aceasta izbanda.
  Fratii mei, sa alergam la rugaciune si post. Domnul sa apere tara noastra!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: