Evenimentul Zilei – Leon Dănilă este împotriva CĂSĂTORIILOR GAY. Cunoscutul medic susține Coaliția pentru Familie – VIDEO

Acad. Prof. Dr Leon Dănăilă chirurg Romania

Dr. Leon Dănăilă
„Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor. Familia este baza societății. Fără familie, societatea nu merge înainte!”

Noua achiziție a Partidului Național Liberal, cunoscutul medic Leon Dănilă, declară că susține familia ”Coaliția pentru familie” și se declară împotriva legalizării căsătoriilor dintre persoanele de același sex.

Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor. Familia este baza societății. Fără familie, societatea nu merge înainte! Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți. Copiii care sunt adoptați de către homosexuali, care spun «pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»… Este de râsul lumii, este ceva care pe mine m-a impresionat foarte negativ. Nu se poate ca statul român să dea voie acestor oameni homosexuali să facă adopții……

Mai jos puteți urmări declarația medicului, postată pe pagina de facebook a Coaliției pentru familie.

Profesul universitar Leon Dănilă, medic primar în neurochirurgie, va deschide lista de candați ai Partidului Național Liberal București pentru Senat.

Afla mai mult – http://www.evz.ro/leon-danila-este-impotriva-casatoriilor-gay.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: