Pastorul Andrei Pop a plecat la Domnul la varsta de 28 de ani

FOTO Universitatea Emanuel Oradea

FOTO Universitatea Emanuel Oradea

Dumnezeu sa mangaie sotia pastorului Andrei Pop in aceste clipe grele!

(ZTV.ro) Bulgari, judetul Salaj. Din declaratiile martorilor se pare accidentul a avut loc intre un autoturism marca VW si un camion care transporta grau. In urma impactului a rezultat decesul unui tanar de 28 de ani.

La fata locului s-au deplasat pompierii cu descarcerarea pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale masinii si ambulanta pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Andrei Pop, pastor al bisericii baptiste din Cehu Silvaniei a decedat in urma unui accident de mașina in jurul orei 17. Domnul sa o mângâie pe soția lui!

Conform celor declarate de catre purtatorul de cuvant din cadrul ISU Salaj, cpt Lucian Jacodi: „Marți după masă, Garda Cehu Silvaniei și Detașamentul Zalău au intervenit la un accident rutier petrecut pe DJ 108 D, la ieșirea din localitatea Bulgari.

Pompierii au descarcerat șoferul unui autoturism, însă din nefericire acesta a fost găsit decedat. De asemenea s-a sablat carosabilul și s-au asigurat masurile psi pentru a se evita producerea unui incendiu la autotrenul încărcat cu porumb.”

Sotia pastorului, Manuela Pop,  este insarcinata in luna a 6 a. Domnul sa dea binecuvantare si mangaiere

Sursa – ZT V.ro

Citeste si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: