Familia nu este un alt stil de viata! – Pozitia Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea cu privire la demersurile de modificare a Constitutiei

Ciprian Barsan


Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Romania solicita public si incurajeaza sustinerea practica a tuturor demersurilor de modificare a articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei, avand ca scop o definire explicita si neinterpretabila a familiei.
Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Romania sustine in mod deplin urmatoarea formulare a articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei:

Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.”

Impunerea sociala a unor definitii si modele nefunctionale care ataca familia, asa cum a fost initial definita, nu reprezinta o solutie benefica. Parteneriatele sociale sau de convietuire intre diferite persoane nu pot fi asimilate familiei deoarece nu o reprezinta.
Familia nu este un alt „stil de viata”, nu este un simplu contract sau doar un parteneriat social, ci o institutie…

Vezi articol original 288 de cuvinte mai mult

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: