Sportul Sălăjean – Neatenţia ucide. Un Pastor de doar 28 de ani, decedat într-un accident în apropiere de Cehu Silvaniei.

FOTO Sportul Salajean

FOTO Sportul Salajean

Din păcate evenimentele rutiere neplăcute sunt tot mai frecvente pe şoselele din judeţul Sălaj. Aşa a fost cazul şi marţi după-amiază, când, şoferul unui autoturism, marca VW Passat, înmatriculat în judeţul Bistriţa a intrat într-o coliziune frontală cu un autocamion, încărcat cu porumb. Impactul a avut loc pe DJ 108 D la ieşire din localitatea Bulgari, comuna Sălăţig.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă şi o autospecială de la Garda de Intervenţie nr 2 din Cehu Silvaniei, care şi-a făcut apariţia la faţa locului după aproximativ 10 minute. Din câte se pare, şoferul autotrenului a intrat într-o depăşire şi văzând că vine un autoturism din faţă, a început să frâneze şi să revină pe banda lui, însă impactul nu a mai putut fi evitat.

În urma coliziunii, capu-tractor a fost avariat, iar Passat-ul a fost distrus aproape în totalitate. La volanul VW-ului se afla Andrei P. care a decedat pe loc, iar şoferul autotrenului a fost transportat la spital, însă având doar răni uşoare acesta a fost eliberat după câteva ore.

Andrei a fost un profesor de engleză şi germană care preda la grădiniţe şi la Centrul de Plasament din Cehu Silvaniei şi totodată pastorul Bisericii Baptiste nr. 1 din Cehu Silvaniei. În urma sa a rămas o soţie îndurerată şi însărcinată în luna a şaptea.

Afla mai mult – http://www.sportulsalajean.ro/articol-21878/Neatentia-ucide-Un-Pastor

Ce inseamna autotren? Autovehicul cu una sau mai multe remorci. camion (truck or trailer in english)

Citeste si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: