SĂ NU VĂ POMENIȚI CĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU !

Viorel Iuga Photo Baptist Tm

SĂ NU VĂ POMENIȚI CĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU !

Cu aproape 2000 de ani în urmă, prin predicarea apostolilor, Dumnezeu a oferit evreilor Evanghelia salvatoare. Pe motive care nu-i onorează, liderii naţiunii s-au împotrivit lucrării şi învăţăturii sfinţilor apostoli. Sub mottoul „Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni!”, sfinţii apostoli au persistat în ascultare. Atunci, liderii s-au adunat în regim de urgenţă pentru a lua o decizie. Realizând gravitatea situaţiei şi impactul dezastruos pe care l-ar putea avea decizia respectivă, înţeleptul şi respectatul Gamaliel cere o întâlnire cu uşile închise. După o scurtă recapitulare a istoriei, Gamaliel îşi avertizează colegii cu memorabilele cuvinte: „Să nu vă pomeniți că luptați împotriva lui Dumnezeu.” (Fapte 5:39)

În această perioadă, liderii naţiunii noastre sunt chemaţi să ia o decizie în dreptul familiei. Observând trendul Europei şi presiunile ce se fac asupra României, mă simt obligat să repet avertizarea lui Gamaliel. Domnilor cu drept de vot, vă rog foarte frumos, aveţi grijă cum folosiţi puterea oferită. Familia a fost decisă, creată, binecuvântată şi folosită de Dumnezeu. El continuă să iubească şi să susţină familia aşa cum ne-a prezentat-o în Sfintele Scripturi. Cine luptă împotriva familiei, încearcă să distrugă opera lui Dumnezeu. Noi, foarte mulţi cetăţeni ai României, nu dorim aceasta! Nu credem că ne putem permite aceasta! Vă rugăm deci, insistent, să votaţi în aşa fel ca „Să nu vă pomeniți că luptați împotriva lui Dumnezeu.”
Dragi fii ai României,

Să trăim în neprihănire, să postim şi să ne rugăm fierbinte. Să cerem bunului Dumnezeu insistent şi cu credinţă ca toţi slujitorii Evangheliei să păstreze mesajul divin nealterat. Să ne rugăm ca toţi liderii noştri să aibă înţelepciunea şi curajul să decidă pentru adevăr şi normalitate!

Pastor Viorel Iuga

5 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  oct. 26, 2016 @ 12:18:17

  Am observat ca de la scrisoarea fratelui Iuga pana azi, unii crestini, chiar unii pastori, s-au declarat impotriva vorbelor fratelui Iuga, unii dintre dansii folosind chiar cuvinte jignitoare la adresa dansului.
  Este al treilea apel pe care fratele Viorel Iuga il face alesilor sustinand cauza lui Dumnezeu. Dar acele voci care ar trebui sa se ralieze si sa apere valorile crestine impreuna cu dansul, unde sunt?
  Ca sa apere Adevaraul, sunt tacute. Ca sa arunce cu pietre (pardon: bolovani) in cei care fac binele fara sa se teama de ceva, sunt foarte vocali! (1Petru 3:6b)
  O, cerul va descoperi multe si va fi plin de surprize…
  Dumnezeu sa Se indure de fiecare din noi!
  Doamne, binecuvinteaza si umple de har, putere si Duhul Tau pe fratele nostru Viorel Iuga!
  Fa-ne, Doamne, in stare sa fim vocea Ta pe pamantul asta plin de silnicie.
  Sa tinem sus cuvantul vietii si adevarurile Tale.
  Sa nu ne fie rusine si nici teama sa Te marturisim in fata oamenilor, oricine ar fi ei.
  Sa ne purtam cu cinste crucea pana la sfarsit.
  Toata gloria, slava, cinstea si inchinarea Tie Ti Se cuvin, Doamne Dumnezeule!
  Binecuvantat sa fie Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant!

  • rodi
   oct. 26, 2016 @ 13:45:12

   Au fost multe voci chiar si cand se lupta pentru familia Bodnariu. Dar am invatat un lucru din toata critica, sa ne re-examinam, sa vedem daca nu cumva ne bizuim doar pe noi si L-am lasat pe Dumnezeu in afara ecuatiei si apoi rugaciune pentru calauzire, ca sa nu cadem in ispita de-a crede ca facem totul noi. Daca facem aecste lucruri, vom avea si constiinta impacata ca luptam o lupta buna. Si apoi, totdeauna sunt cei cu pareri si convingeri diferite, dar pentru ca ii respectam si-i iubim, ca sunt fratii nostri, incercam sa ajungem la o intelegere. Asta e pentru noi publicul. Pentru cei de sus, ei au diferite responsabilitati inaintea lui Dumnezeu. Noi, sa nu ne luam ochii de pe tinta noastra, pe langa lupta aceasta de a izgoni raul din mijlocul nostru, daca e voia lui Dumnezeu sa fie asa, asa va fi. Daca nu, vom fi foarte deaamagiti, da rpoate mai increzatori in El. Dumnezeu sa se indure de noi!

 2. eliodora
  oct. 26, 2016 @ 15:01:29

  Nu cred ca , copiii lui Dumnezeu care si au inteles locul lasat de catre Dumnezeu fac ceva cu gandul ca ei o fac; nu este deloc asa.
  Noi doar facem ceea ce putem: ne rugam, postim,ne dam pe de /a/ntegul lui Dumnezeu punandu ne la dispozitia LUI pentru apararea valorilor Sale; in cazul de fata FAMILIA.
  Daca mie nu mi a trecut vreodata prin gand ca au fac( poate in situatii particulare oi mai fi gresit); cred ca nici dvstra.
  Nu trebuie sa avem pareri diferite in asemenea situatii ; daca suntem copiii Aceluias TATA!Insemna ca avem valori diferite?Avem si tati diferiti.
  Adica cum cerem parlamentarilor sa voteze in unanimitate daca se poate?

  • rodi
   oct. 26, 2016 @ 15:36:11

   sunt de acord cu dvs. dar incepe o lupta crancena intre frati care epuizeaza.. nu vorbesc de discutiile intre pastori, ci comentariile enoriasilor care o iau a razna uneori…. Dvs. stiti sa scrieti respectos si cand nu sunteti de acord cu punctul de vedere al altora, dar altii.. va dau ex. cineva i-a raspuns „impusca-te” altuia. Nu se permite asa limbaj unui crestin ori nimanui.

 3. r.c
  oct. 27, 2016 @ 12:53:27

  da da o sa traim si vom vedea ca totul a fost politic si stergeti tot ce nu va convine si faceti un serviciu securistic perfect ,lasatine sa traim pocaiti si nu ne carati dupa poftele voastre ,lasati mesajele sa se duca la urechea celor care merg pe doua cai si stau in frunte ,nu le strica si nici voua celor care tineti fila aceasta

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: