Creștini dați în judecată la Comisia pentru Egalitate din Irlanda de Nord

Daniel McArthur, general manager of Ashers Baking Company, is pictured outside court with his wife Karen

Daniel McArthur, general manager of Ashers Baking Company, is pictured outside court with his wife Karen

Ashers Bakery este o brutărie din Belfast, Irlanda de Nord. Proprietarii săi, Karen și Daniel McArthur, sunt creștini. Un activist homosexual, Gareth Lee, a comandat un tort de la AB și le-a solicitat, în bătaie de joc, proprietarilor să scrie pe el „Susțin căsătoria între homosexuali”. Ceea ce ei au refuzat.

Karen și Daniel au fost dați în judecată la „Comisia pentru Egalitate” din Irlanda de Nord (un fel de CNCD al lor). Au pierdut. Au făcut apel. Au pierdut iar. Acum au decis să facă recurs la Curtea Supremă a Marii Britanii, unde vor fi reprezentați de Christian Institute.

Nu este importantă amenda (suma) pe care au primit-o. Important este semnalul transmis prin acest caz: VĂ SUPUNEȚI NOUĂ SAU VĂ DISTRUGEM. Tot ceea ce auziți despre egalitate, respect reciproc, armonie este minciună. În Noua Lume nu este loc pentru dizidență.

http://www.christian.org.uk/case/ashers-baking-company/  via Coalitia pentru Familie

Reclame

8 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  oct. 28, 2016 @ 03:24:26

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. douavieti2015
  oct. 28, 2016 @ 06:53:05

  In orice tara civilizata exista prin lege dreptul pentru proprietarul de afacere de a refuza orice client nu doresti din diverse motive sa-l servesti. Ai dreptul si sa nu-l primesti in incinta cladirii unde-ti desfasori activitatea ca patron. Si asta mai ales daca este precizat undeva la vedere lucrul acesta.

  • Avram
   oct. 28, 2016 @ 20:38:00

   douavieti2015
   Asa ar trebui sa fie, dar tarile „civilizate” nu dau dreptul proprietarului sa refuse clientii lor, pe motive de descriminare. Crestinii care au afaceri sunt dati in judecata si amendati usturator si ca urmare sunt obligati sa-si inchida afacerea. Aceasta se intampla peste tot unde s-au aprobat casatoriile homosexualilor, dar mult mai mult in Statele Unite unde crestinii incearca sa reziste invocand libertatea religiosa care este un drept constitutional al fiecarui cetatean American, dar pe care Justitia I-l ignora complet. God bless you!

 3. Marius
  oct. 31, 2016 @ 01:19:17

  Acesta este gradul de toleranță al ateilor şi anti-creştinilor, adică tocmai al acelora ce insistă pe aceste idei, de toleranță, acceptarea celuilalt, etc. Toate aceste valori sunt, în fapt, doar pretexte ale minorităților (de tot felul) de a şantaja majoritatea. Cu alte cuvinte, cei care ne numesc pe creştini „retardați, rămaşi în Evul Mediu”, în numele ştiinței pe care o tot invocă (sunt curios care ar fi proporția reală a adevăraților adepți ai Ştiinței în rândul ateilor, față de cei care provin din Creştinism) se cred superiori nouă pentru ceea ce, de fapt, nu suportă şi nu acordă: libertatea de opinie.

 4. Toma Loreta
  nov. 01, 2016 @ 00:47:43

  O minoritate a ajuns sa faca regulile in lume. Noi majoritatea ne supunem resemnati. Pacat! O sa ajungem sa gandim si sa actionam asa cum ne ordona o minoritate. Mare pacat!

  • Marius
   nov. 04, 2016 @ 14:01:44

   Marginalizare si prigoana au dus la biruirea imperiului Roman si a idolilor. Noi sa ne facem partea noastra; sa tinem Adevarul si sa fim o marturie in fapte si purtare pana la venirea Domnului Isus Hristos. Maranata!

   • rodi
    nov. 04, 2016 @ 14:13:04

    Amin! Suntem incoltiti din toate partile, dar daca suntem increzatori in Dumnezeu, El ne va trece cu bine prin toate, indiferent ce se va intampla si chiar daca vom avea de suferit. Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem credinciosi pana la capat.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: