Domnule președinte Iohannis, nu veți putea refuza dreptul democratic al românilor de a se pronunța prin referendum.(Video)

familie

Vrem ca referendumul pentru modificarea Constituției să aibă loc odată cu alegerile parlamentare

iohannis-george-mioc

Mioc George: Inițiativa Coaliției pentru Familie poate fi adoptată de Parlament în câteva săptămâni. Nu este vorba decât de modificarea unui articol din Constituție: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, bărbat și femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”. PNL, PSD și celelalte partide parlamentare pot îndeplini procedurile într-un timp scurt, cu atât mai mult cu cât există acordul Curții Constituționale, astfel încât referendumul pentru aprobarea acestor modificări să se desfășoare la 11 decembrie.

Vrem ca referendumul pentru modificarea Constituției să aibă loc odată cu alegerile parlamentare, cheltuielile de organizare ar fi mult mai mici.

Dacă vreun politician se opune, să o spună deschis.

Domnule președinte Iohannis, nu veți putea refuza dreptul democratic al românilor de a se pronunța prin referendum. Salut decizia senatorilor din comisia juridică a Senatului României, care au adoptat în unanimitate un raport de admitere a iniţiativei cetăţeneşti privind modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei ca uniune dintre un bărbat şi o femeie. Cu un mic efort, inițiativa poate trece de Parlament până la sfârșitul lunii noiembrie, astfel încât, la 11 decembrie, poporul să se pronunțe prin vot.

Domnule președinte Iohannis, nu veți putea refuza dreptul democratic al românilor de a se pronunța prin referendum. Nu cerem decât păstrarea familiei tradiționale, așa cum există ea de mii de ani.

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  Noi 03, 2016 @ 10:36:55

  Minunat! Domnul sa il binecuvinteze pe fratele Mioc!

  Domnul presedinte ateu Iohannis s-a angajat in lupta nu impotriva crestinilor, ci impotriva lui Dumnezeu!
  Ghici cine va pierde, tovarase presedinte Klaus Werner Iohannis?…

 2. octavpelin
  Noi 03, 2016 @ 10:57:11

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: