MARE BUCURIE in FAMILIA NAN – Bianca si Dragos au venit acasa

Dumnezeu sa fie binecuvantat pentru aceasta victorie!

Norvegia: copiii familiei Nan s-au întors acasă

Evenimentul reîntregirii familiei Nan, prin revenirea acasă a copiilor preluați abuziv de Barnevernet, Bianca-Mihaela și Dragoș-Dumitru, este trăit, cu emoție, de întreaga comunitate a românilor din Tromsø, care, alături de Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Europei de Nord, s-a strâns în jurul celor doi părinți greu încercați.

Pentru început, vineri, 28 octombrie 2016, în casa lor, împreună cu părintele lor duhovnicesc, Preasfințitul Macarie, Mihaela și Dumitru s-au întărit sufletește, cu spovedanie și rugăciuni de mulțumire, întru bucuria reîntâlnirii cu copiii lor.

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, familia Nan și românii din Tromsø participă la Sfânta Liturghie săvârșită de Părintele Episcop Macarie în cadrul parohiei ortodoxe române locale. Astfel, rugăciunea familială se împletește cu rugăciunea comunitară, de această dată cu mulțumiri aduse lui Dumnezeu pentru izbăvire din încercare.

Experiența traumatică a despărțirii nedrepte a familiei Nan ne-a readus aminte, într-un mod dureros, de importanța existenței unor comunități unite și puternice în credință. Nădejdea noastră este ca românii din țările nordice și de pretutindeni să redescopere și să păstreze darul neprețuit al unității de neam și credință, darul împreună-pătimirii și al împărtășirii bucuriilor și biruințelor.

Episcopia Europei de Nord

Citeste o cronologie a evenimenteleor aici – FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor

AMINTIRI…

Cu zece luni in urma, cand Mihaela Nan ne-a scris un comentariu la o postare pentru familia Bodnariu, am tremurat in timp ce citeam ca cei doi copilasi ai lor, Bianca si Dragos au fost luati de acelasi Barnevernet care a luat cei cinci copii de la Marius si Ruth Bodnariu. In urmatoarele 10 luni care au urmat, am facut tot ce am putut sa sutinem si familia Nan si pe cei ce au luptat pe front (pentru familia Nan) prin intermediul blogului nostru postand si facand  dese apeluri la post si rugaciune, asa cum faceam si pentru toate celelalte familii pe care le cunoastem cu prilejul acestor circumstante triste. Inaltam rugaciuni de bucurie si multumire pentru victoria familiei Nan si ne rugam ca Dumnezeu sa-i protejeze mai departe. Si Dumnezeu sa lucreze   la alte familii care asteapta si ei o zi a bucuriei, sa-si stranga din nou in brate copiii lor dragi. Dumnezeu sa binecuvanteze pe Dumitru, Mihaela, Bianca si Dragos Nan cu pace, liniste si bucurie si El sa-i ocroteasca toate zilele vietii lor.

Reactii:

Solidaritate cu Familia Nan Un moment unic in viata unei familii chinuite de un regim bestial: copiii revin in sânul familiei lor! Dupa fam. Bodnariu, fam. Nan se implineste!

Iulian Capsali Slavă ție Doamne!
Copiii familiei Nan sunt acasă! 

Este o minune!

George Alexander Ne bucurăm cu toții de revenirea copiilor acolo unde le e locul, în familia lor, și, în același timp, le mulțumim tuturor oamenilor de bine, MARII ANONIMI, români și norvegieni, care au luptat pentru ca miracolul acesta să se întâmple! Mulțumiri doamnei Karen! Mulțumiri justiției norvegiene care a restabilit adevărul!

Iulian Capsali Inca nu s-a terminat. Mai avem fam. Avramescu de rezolvat!

George Alexander Asa este. Încă nu s-a terminat… Mai avem fam. Avramescu plus încă vreo 4-5 în Norvegia (Care se tem să-și divulge numele!) plus Hermina în Danemarca, Smicală Camelia în Finlanda, Andreea Brădeanu, Claudia Racolța, familia. Lazăr în Anglia, Mira Nincs în Ungaria, X în Canada (Se teme sa își divulge numele.) plus Ana Maria Stancu în România plus…
Dumnezeu sa ne ajute!

Iulian Capsali Cele din Norvegia sunt familii de români?
George AlexanderDa. Unele dintre aceste familii au reușit să-și aducă toți copiii în România, altele, nu!
~~~~~

Prima stire si prilej de bucurie a venit in 23 octombrie:

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: