Alin Jivan – Fără nici un sprijin!

alin-jivan

Din seria: Oameni după inima lui Dumnezeu!

De pe cea mai înaltă culme a popularităţii, David ajunge în cea mai adâncă vale a disperării. David ajunge fără niciun sprijin.

Pierde rând pe rând orice sprijin, ajunge în peştera Adulam şi acolo scrie: Aruncă-Ţi* ochii la dreapta şi priveşte! Nimeni** nu mă mai cunoaşte, orice scăpare este pierdută pentru mine, nimănui nu-i pasă de sufletul meu. Doamne, către Tine strig şi zic: „Tu* eşti scăparea mea, partea** mea de moştenire pe† pământul celor vii.”
Psalmii 142:4,5

TEXT: 1 Samuel 19:8 -17

-David a ramas om al lui Dumnezeu si atunci cand Dumnezeu l-a inaltat… M-a intrebat cineva odata la radio: Alin Jivan, cum e sa fii artistul Domnului? Mai, Pavel spune ‘robul lui Hristos’. Petru spune ‘robul lui Hristos’. Iuda,  ‘robul lui Hristos’. Si vine Alin Jivan si spune- Alin Jivan, artistul Domnului? [Nu]. Alin Jivan: robul umil al lui Isus Hristos. Pentru ca stiu cine este El, pentru ca El este si Stapan pe langa faptul ca El este Mantuitor si ca El este si Domn. Daca este Domn, trebuie sa am o comportare corecta inaintea Lui. Si daca imi este Stapan, sa-mi iau si pozitia de rob inaintea Lui. Binecuvantat sa fie El. Pavel spune: nimeni sa nu aiba o parere mai inalta despre sine decat cea care se cuvine.

-De pe cel mai inalt varf al popularitatii, David ajunge la cea mai adanca vale a disperarii. David ajunge fara nici un sprijin. Cel care l-a infruntat si l-a ucis pe Goliat, cel care izbutea in tot ceea ce facea, cel despre care scriau ziarele, cel despre care cantau femeile si spuneau ca David a ucis zecile lui de mii, coboara de la fereastra ajutat de sotia lui spre cea mai intunecata vale din viata lui. Si din momentul acesta, David pierde rand pe rand tot ce are. (Fragment din primele 10 minute ale mesajului)

Un comentariu (+add yours?)

  1. mike
    oct. 30, 2016 @ 21:22:21

    Iar cind David ajunge la bine, uita de binecuvintarile Domnului si se intoarce el acum si prigoneste pe altul pe -hetitul-caruia ii fura sotia – Sa nu uitam ca pretul platit de David a fost mare– In biblie a fost scrisa intamplarea – ca noi sa nu facem ca el –ci sa na straduim sa traim in sfintenie

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: