Incredibilă ipocrizie: Hillary Clinton dă exemplu România pentru „forțarea femeilor să nască”, deși suntem a doua țară în lume ca procent al avorturilor

trump-clinton-hillary-foto-berniementum-blogspot-com

de Mirela Florescu, Family News, 21 octombrie 2016

În a treia dezbatere televizată din campania pentru Președinția SUA, americanii și lumea întreagă au putut-o auzi pe Hillary Clinton vorbind despre avort și necesitatea legalității „libertății femeilor de a alege”. Ea a dat două exemple considerate de ea ca potrivite pentru a explica consecințele privării femeilor de libertatea de a alege: avorturile forțate din China și nașterile forțate din România.

Am fost în țări în care guvernele fie forțau femeile să facă avorturi, așa cum făceau în China, fie forțau femeile să continue sarcinile, așa cum făceau în România. Și vreau să vă spun că guvernul nu trebuie să se amestece în deciziile pe care femeile le iau împreună cu familiile lor, în acord cu credința lor și la sfatul medicului. Iar eu voi milita pentru acest drept.

Suporterii pro-avort din presă nu s-au ostenit să verifice aceste două exemple, dar comentatorii cu expertiză în politica copilului unic din China au explicat de ce a greșit Clinton: în China încă au loc avorturi forțate. Dar Clinton este politicoasă când este vorba despre situația drepturilor omului din China, așa cum este în general când este vorba de o țară în privința căreia are un anume interes.

Nu am văzut nici o verificare a afirmației despre România. Se pare că o țară est-europeană, fostă comunistă, care are în prezent 22 de milioane de oameni, nu contează nici când e vorba despre verificarea afirmațiilor într-o dezbatere prezidențială.

Activiștii pro-avort susțin că în România au murit 10.000 de femei în urma avorturilor ilegale în perioada 1967-1989.

Numărul nu are nicio referință științifică și este recunoscută tactica falsificării acestor cifre în istoria legalizării avortului. Bernard Nathanson a mărturisit că, pentru a legaliza avorturile în SUA, s-a mințit ani la rând:

Știam că numărul real al femeilor care decedau anual în urma avorturilor era de 200-250, dar cifra pe care o repetam deseori în mass-media era de 10.000. Aceste cifre false s-au împământenit în conștiința americanilor, convingându-i pe mulți că era nevoie să se elimine restricțiile legale aplicate avortului.

Poate la acest număr s-a referit Hillary Clinton!

STATISTICI ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA:

Raportul între numărul de avorturi raportate oficial și mărimea populației,
pe țări, în intervalul 1921–2015

Dar iată datele ……

CONTINUARE aici – http://stiripentruviata.ro/incredibila-ipocrizie-hillary-clinton-da-exemplu-romania-pentru-fortarea-femeilor-sa-nasca-desi-suntem-a-doua-tara-in-lume-ca-procent-al-avorturilor/

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: