Apel la RUGACIUNE si SPRIJIN pentru Andreea – 10 Noiembrie: Infatisare la TRIBUNAL

Andreea Bradeanu 1Dragi frati si surori,

Pe data de 10 noiembrie Andreea Sutton, mama careia falsa protectie i-a smuls 3 copii, pe David, Naomi si Victoria, va avea iarasi infatisare la tribunal pentru ca a indraznit sa-si spuna necazul pe facebook. Procesul va fi pentru a-i da pedeapsa ca cica a ”hartuit asistentul social ca i-a scris sa intrebe de copii ei”. 😦 Pe langa asta au aplicat sa o puna pe ordin de comportament criminal sa nu mai vorbeasca public.Deci a indraznit sa-i scrie asistentului social, sa-l implore s-o ajute, si pentru asta protectorii fac „dreptate”.
Acesti oameni de tipul lui Nabal (1Sam.25:25) probabil ca in mintuca lor sclipitoare se asteptau ca aceasta mama sa se apuce sa-i laude, sa-i ridice in slavi sau sa poata sa taca dupa ce i-au rupt sufletul si i-au luat copiii. Monstruos! Sa nu ai nici macar dreptul sa spui ca te doare cand esti lovit? Adica pai daca dai in mine de ce te vaiti ca strig de durere? Nu mai da, si nu mai strig.

Va rugam tare mult haideti cu noi in post si rugaciune pentru aceasta zi grozav de grea pentru mama Andreea si cei care puteti merge acolo sa ii fiti alaturi, aveti adresa mai jos. Am inteles ca din Romania spre Anglia exista bilete si cu numai 20 de euro. Dati un search, poate ca gasiti ceva convenabil. Ma gadesc ca Dumnezeu poate scoate soli mangaietori chiar si de la departare, dar si voi cei care sunteti aproape, va rugam mult mergeti sa ii fiti alaturi atunci si mergeti incarcati de rugaciuni si puterea Duhului Sfant. Pentru imputernicirea voastra ramanem sa ne rugam si noi cei care nu vom putea ajunge pana in Anglia. Domnul sa va umple de puterea si Duhul Sau ca sa le fiti alaturi si Dumnezeu sfantul s-o apere pe Andreea de o noua nedreptate, de arest si alte rele de care sunt ei in stare si sa elibereze acesti trei copii cat mai curand.

Pro Reîntregirea Familiei

CITESTE zi – TRISTETEA ZILEI – O zi GREA de tot pentru Andreea

CITESTE si – LACRIMI ŞI ÎNGRIJORĂRI… de George Alexander

George Alexander:

Photo credit Sever Gheorghe

Photo credit Sever Gheorghe

Joi, 10 noiembrie, ora 10.00, ora Angliei, o mamă, Andreea Sutton-Brădeanu, îşi va primi pedeapsa de la instanța Sefton Magistrates’ Court (29 Merton Road/Bootle/Merseyside/L20 3XX)!

Poate nu ați ştiut sau poate ați uitat… Andreea nu este vreun terorist, deşi este tratată mai rău decât ei! Nu este nici criminal! A fost, este ce-a mai rămas dintr-un om…

În orice societate umană, nimeni nu ar fi îndrăznit să-i ia unei Mame copiii! Trei copii! Şi, pentru ce, Dumnezeule?! Pentru că un altul, în neomenia lui, a abuzat până şi de inocența copiilor săi?
În orice societate nestrâmbă, chiar şi nebunii de şi-ar fi făcut de cap!, nu-i puneau unei Mame brățară electronică, de supraveghere, la picior!

De ce să lăsăm capul în jos şi să trecem mai departe?! Mama aceasta îşi plânge durerea peste tot. La colțuri de stradă, unde i se pun cătuşe. În toate locurile unde este umilită. În aresturile poliției engleze. În instanțele care o nedreptățesc.

O Mamă disperată, care plânge neîncetat după copiii săi, este un arhaism barbar în Anglia, pe semne! Imaginile cu lacrimile ei, care te sfâşie, pe internet, sunt imagini pe care apostolii orbi ai unui sistem nu le-au trăit şi nu le pot înțelege niciodată…

Aşa că, joi, 10 noiembrie, Andreea e chemată să dea socoteală! Pentru, citez, “hărțuirea” asistentului social! Pentru că, pur şi simplu, Mama aceasta nu poate să trăiască fără să întrebe în vreo zi de copiii săi!
Acesta este şi motivul pentru care Andreea are, citez, un “comportament criminal”!

… Poate treceți, în ziua de joi, 10 noiembrie, prin apropiere şi-i veți auzi cumva plânsul!… Poate veți vedea încă o Mamă fără apărare, lovită crunt din toate părțile!… Poate veți aprinde o lumânare, nu pentru a ofensa Justiția cea dreaptă!, ci pentru a fi solidari cu un Om!… Cu o Mamă, care a ajuns la porțile iadului…

Afla mai mult:

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: