CRISTIAN VADUVA – Mesaj UPDATE de la SPERANTA si Cristiana Vaduva

cristian-vaduva

Astazi luni(31.10.2016),ora 13:00 ,tatal meu fiind singur acasa a cazut de la inaltimea de 4 metrii pe spate pe o placa de beton,de care s-a lovit si cu capul.A ramas o vreme acolo fara aer,dar in cele din urma a reusit sa se intoarca cu fata in jos si sa strige dupa ajuror.A fost transportat la spitalul din Lugoj,apoi la Timisoara.
Rugati-va pentru tata!!
Cristiana si Liliana Vaduva.

UPDATE:

Dragi prieteni,frati,cunoscuti si necunoscuti,de la publicarea ultimei postari despre accidentul tatalui meu,telefoanele nu au incetat sa sune si ziua si noaptea pe coridoarele spitalelor!
De accea vestiile pe care le avem,vi le vom furniza in aproximativ 5/6 ore pe pagina noastra.Va iubim si va multumim ca ati fost si sunteti alaturi de noi! Fie Domnul laudat!!

Cristiana Vaduva

Mulți oameni s-au unit în rugăciune de când au auzit că solistul Cristian Văduva a căzut de la o înălțime de 4 metri. În urma unei scurte convorbiri telefonice, fratele Cristian ne-a mărturisit:„Nu m-am gândit că mă iubește atât de multă lume, că mă iubește așa de mult Domnul! El mi-a purtat de grijă și și-a întins mâna spre mine!”

Chiar dacă a căzut de la 4 metri înălțime și s-a lovit cu capul și spatele de beton, în afara unor coaste zdrobite și a unei fisuri craniene, Cristian Văduva nu a suferit alte traumatisme grave. Mai multe informații despre starea fratelui Văduva și evoluția lui veți putea urmări pe pagina de facebook Cristian si Cristiana Văduva. Slavă Domnului care și-a arătat încă o dată credincioșia și ne-a ascultat rugăciunile!

Speranta

UPDATE 1 – CRISTIAN VADUVA – Mesaj UPDATE de la SPERANTA si Cristiana Vaduva 1 noiembrie

UPDATE 2 – VIDEO UPDATE Cristiana Vaduva – VESTI despre fratele CRISTIAN VADUVA

UPDATE 3 –  PART 2 – VIDEO UPDATE Cristiana Vaduva – VESTI despre fratele CRISTIAN VADUVA

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: