Dezminţire – Pastorul Florin Ianovici NU a demisionat

Circula pe Facebook si pe bloguri un video cu Titlul ‘Florin Ianovici a demisionat ca pastor’ sau alte titluri asemanatoare.

Nu este adevarat.

Pastorul Florin Ianovici nu a demisionat ca pastor din Biserica Betel, ci si-a incheiat mandatul la Biserica din Toflea in luna August. Ascultati –

Ne rugam ca Dumnezeu sa intareasca familia Ianovici in urmatoarele cinci luni!

19 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  nov. 01, 2016 @ 08:04:07

  Fratele Florin NU ARE DE CE SA DEMSIONEZE. Adevarul va iesi la suprafata si Dumnezeu va judeca tot ce s-a facut in ascuns impotriva lucrarii Lui. Fiindca atunci cand un om al lui Dumnezeu este sapat, alungat, dat la o parte, nu impotriva lui lucreaza cei rai, ci impotriva lui Dumnezeu si a lucrarii pe care El o face prin acel om al Lui.

 2. douavieti2015
  nov. 01, 2016 @ 08:11:53

  Vorbe de toate felurile vor fi mereu. Soapte, susoteli, barfe… Totul e sa nu ia crestinii seama la ele. Sa ne ancoram in Domnul si-n Cuvantul Lui.

 3. Valeria Iancu
  nov. 01, 2016 @ 09:01:21

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. Protea Meri
  nov. 01, 2016 @ 09:29:07

  Toti cei ce vor să trăiască cu Evlavie în Hristos vor fi prigoniti,Fr Ianovici a scris ptr cei ce au urechi de auzit si ochi să vadă:
  „Ce a făcut Hristos de a fost bătut ,alungat ,părăsit,scuipat si răstignit ?!…
  Ce a făcut Iosif de a fost îngropat ,vândut ,arestat ?!
  Exact acesta este drumul să fi pedepsit ,judecat ,pentru Adevar
  Se aștepta, cred eu,sau cel puțin știa că i se pregătește ceva!

  • rodi
   nov. 01, 2016 @ 09:55:20

   De ani de zile a fost lovit de acuzatii care au fost dezmintite si totusi, frati seriosi continua sa repete minciuna, ori din necunostinta, ori…..

 5. Cristian Iscru
  nov. 01, 2016 @ 13:30:02

  O versiune noua a acestui caz si care se va verifica simplu in timp :
  Intre fratele Ianovici si conducerea cultului s-a facut o intelegere – cultul nu divulga ce pacat a facut (pt. ca ceva a facut, nu era suspendat degeaba) iar el 6 luni sta linistit (adica nu face ca fratele Pustan care a iesit din cult). De ce oare in comunicatul respectiv mai jos sunt date alte 2 cazuri insa cu motive clare ? De ce fratele Ianovici nu se apara si nu mai posteaza nimic ? Iar cu 8 luni in urma si el si sotia s-au aparat, iar cultul l-a disculpat ?

  • rodi
   nov. 01, 2016 @ 14:58:28

   si aveti perfecta dreptate ca trebuie sa aiba mare grija cum se vor exprima si sa spuna clar ‘ o femeie’ cu ‘un barbat’. Poate ar fi bine sa-i scrieti frumos un comentari personal la pagina dinsului. Chiar daca nu o monitorizeaza personal, cineva o va monitoriza pentru el.

   • Cristian Iscru
    nov. 01, 2016 @ 17:10:50

    Rodi, poate ar trebui mutata discutia asta la articolul despre Calin Popescu Tariceanu.
    Repet, dansul a avut 5 neveste. SI a spus corect „barbat si femeie” la modul general. Din punctul lui de vedere.
    Si inca ceva, poate dur sau nepotrivit pt. dvs : acesta e un site crestin, cu stiri crestine, despre oamenii lui Dumnezeu si despre El, in primul rand. Deci consider ca aici nu e loc pt. necrestini fie ei chiar si „domnul” (exista un singur Domn) Tariceanu sau Iohannis.

    • Avram
     nov. 01, 2016 @ 21:45:10

     Cristian Iscru,
     Intr-adevar acesta este un blog crestin. Consideram ca atunci cand valorile crestine sunt atacate (legile lui Dumnezeu cu privire la familie), atunci trebuie sa apreciem pe toti oamenii care lupta pentru sustinerea acestor valori. Bravo presedintelui Senatului Romaniei Calin Popescu – Tariceanu si celorlalti reprezentanti, care sustin aceasta initiativa. God bless you.

  • Alex
   nov. 02, 2016 @ 15:01:22

   Fr. Pustan a plecat din cult pentru ca cultul are garduri si lui Pustan nu prea ii place sa fie ingradit. Eu sunt convins ca Dumnezeu lucreaza in continuare prin Fr. Pustan. Rezultatul se vede prein botezuri in fiecare luna. Oamenii vin la dansul de peste tot si se boteaza. Eu sunt baptist dar il apreciez pe acest om ca si evanghelist, asa il apreciez si pe Fr. Ianovici. Este si v-a ramane omul care prin predicile dansului mi-a uns sufletul obosit. Din pacate devenim judecatori in locul lui Dumnezeu si nu ne uitam la noi insine ca sa vedem de cate pacate ne-a spalat Dumnezeu.

 6. Cristian Iscru
  nov. 02, 2016 @ 04:13:20

  Thank you. Bless you too.

 7. Cristian Iscru
  nov. 02, 2016 @ 04:18:06

  Acum 8 luni in scandalul cu acea fata, sotia lui Florin Ianovici l-a aparat public, tinerii din biserica l-au aparat public, el deasemenea s-a aparat. Iar acum cand s-a luat aceasta masura dura de suspendare, toti tac.
  Cine e interesat de adevar ar trebui sa-si puna intrebarea „de ce?”

 8. Cristian Iscru
  nov. 02, 2016 @ 04:58:00

  Rodi si Avraam, daca doresc sa comunic cu dvs. dar fara sa apara public, imi puteti da oadresa de mail sau de facebook ?
  Multumesc.

 9. Cristian Iscru
  nov. 02, 2016 @ 13:36:21

  multumesc

 10. Elena
  nov. 02, 2016 @ 14:22:56

  PT ISCRU C .NICI DOMNUL ISUS NU S-A APARAT CAND I S-AU ADUS ACUZATII MINCINOASE .IOSIF NU I-A CAUTAT PE FRATI SA SE RAZBUNE , A AVUT INCREDERE SI CREDINTA IN DOMNUL SI DUMNEZEU LA BINECUVANTAT.MEMBRII BISERICII BETEL ASTEAPTA AJUTORUL SI MANA BUNA A DOMNULUI ISUS SA INTERVINA .DOMNUL ISUS SA DEA PUTERE SI TARIE PASTORULUI IANOVCI SI FAMILIEI SALE .NUMELE DOMNULUI ISUS SA FIE BINECUVANTAT SI INALTAT.AMIN .

 11. Trackback: Florin Ianovici: SUNT NEVINOVAT | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: