Cer demisia ministrului Justiției, Raluca Prună

raluca-pruna

Cer demisia ministrului Justiției, Raluca Prună, care i-a făcut extremiști pe milioanele de români care au semnat pentru susținerea familiei tradiționale și a sugerat că aceștia pot fi pedepsiți penal.

Ce au făcut acești români, doamna ministru? Au semnat o petiție în care cer respectarea unei tradiții milenare, în spiritul credinței creștine. Respectând toate procedurile, au depus o solicitare de modificare a Constituției. Au manifestat pașnic, având toate aprobările legale. Au declarat de la bun început că vor respecta rezultatele referendumului de modificare a legii fundamentale. Acesta este comportamentul „extremiștilor” și „fundamentaliștilor” – așa cum au fost ei definiți de ministrul Prună și de președintele Iohannis.

Aștept demisia imediată a acestor politicieni, care nu înțeleg democrația și se comportă ca niște atei staliniști.

Mioc George

CITESTE si –

7 comentarii (+add yours?)

 1. Mihai Dulgheru
  nov. 02, 2016 @ 11:28:09

  Oricand pot sa arat dovezi clare de coruptie, ca actualul ministru al justitiei Raluca Pruna, este o infractoare criminala. In Justita Romana, peste 90%, din magistrati sunt mafioti criminali, cu gandul cum sa primeasca bani, spagi.

  • rodi
   nov. 02, 2016 @ 12:34:23

   e un act criminal sa incrimineze ca si criminali suporteri ai familiei traditionale. Cata obraznicie si nedreptate in vorbele ei!

 2. Valeria Iancu
  nov. 02, 2016 @ 12:08:59

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. energein7
  nov. 02, 2016 @ 13:02:59

  A republicat asta pe energein7's Blog.

 4. Daniel Mindricel
  nov. 03, 2016 @ 04:21:25

  Sa i se facă un control pxihatric de urgența, formei de viața numita Raluca Pruna…!!!

 5. Simona
  nov. 03, 2016 @ 14:08:29

  Prim ministru, nepot de taran ardelean, chair nu poate lua nici o masura impotriva acestei cucoane?Nu avem nevoie de astfel de oameni sa ne reprezinte.De altfel reprezinta interesele altora, in nici un caz al poporului roman.

 6. Iuliana Leontiuc
  nov. 03, 2016 @ 15:59:40

  Doamna Norica Nicolai fost ministru de justiție,ne-a lămurit(întro emisiune tv) în legătură cu comportamentul aberant al…..unor persoanelor implicate în acest minister,care ar trebui în întregime inclusiv ministrul său,să constituie coloana vertebrală a moralității nației! Domnia sa spunea că pentru răutatea și dubla măsură în actul de justiție(în cazul nostru și declarațiile doamnei Prună) există o singură explicație….MISA!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: