Raluca Prună, Ministrul Justiției, se pronunță pentru „dreptul la căsătorie pentru toată lumea”: Prea puține persoane trimise în judecată pentru rasism și xenofobie „într-o țară în care avem mișcări care promovează extremist valorile tradiționale”

raluca-pruna

Agerpres relatează că pe 1 noiembrie 2016 Ministrul Justiției, Raluca Prună, a participat la dezbaterea „Extremismul de dreapta și instigarea la ură. Abordări politice, legale și administrative” organizată de Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung Romania și Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel. Cu această ocazie, ministrul a remarcat cu regret că, din anul 2002, de când există un cadru legislativ foarte clar, și până la finalul lui 2015, au fost trimise în judecată numai 16 persoane pentru rasism și xenofobie.

Apoi a continuat să descrie un nou fenomen pe care l-a catalogat drept extremist și despre care a sugerat că ar trebui combătut de justiție – mișcarea care apără căsătoria ca uniune între un bărbat și o femeie….

CONTINUARE – http://stiripentruviata.ro/raluca-pruna-ministrul-justitiei-se-pronunta-pentru-dreptul-la-casatorie-pentru-toata-lumea-prea-putine-persoane-trimise-in-judecata-pentru-rasism-si-xenofobie-intr-o-tar/

2 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Cer demisia ministrului Justiției, Raluca Prună | agnus dei - english + romanian blog
  2. mike
    nov. 02, 2016 @ 20:57:11

    Iar tu ( nu meriti sa-ti spun dumneata), pruna necoapta vei fi a -17- lea– persoana care vei fi data jos din functie , apoi in judecata pentru spaga care ai luat-o de la strainii anormali , sau poate si de la romanasii fara creier– Sa nu crezi ca vei putea sa ingenunchezi o tara intreaga si sa nu crezi ca te poti lupta cu Dumnezeu–adu-ti aminte ca nu cu multa vreme, tot o necoapta la creieras a trebuit sa demisioneze trezestete !!! nu inota impotriva curentului –vei obosi imediat–-Iar tara, va judeca tradatorii.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: