Coaliţia pentru Familie: Șoc – prima țară care a încurajat libertinajul sexual și a dez-incriminat relațiile homosexuale a fost URSS în 1922

sexual-revolution-in-russia-foto-hist204russiansexuality-blogspot-com

Șoc – prima țară care a încurajat libertinajul sexual și a dez-incriminat relațiile homosexuale a fost URSS (la începutul anilor 1920, concomitent cu cea mai cruntă persecuție religioasă din istoria modernă)

Coaliţia pentru FamilieȘTIAȚI CĂ prima țară care a încurajat libertinajul sexual și a dez-incriminat relațiile homosexuale a fost URSS (la începutul anilor 1920, concomitent cu cea mai cruntă persecuție religioasă din istoria modernă)? Poate părea șocant. Cum a fost posibil?

„Revoluția sexuală” nu s-a născut de fapt în Occident, așa cum se crede, și nu este o expresie a „civilizației” și „deschiderii” ci este creația marxismului. Prima dată ea a fost aplicată în Rusia Sovietică după 1919 și apoi exportată în Europa și SUA. Teoreticienii acesteia, grupați în anii 1930 în așa-numita „Școală de la Frankfurt” au văzut în revoluționarea sexualității unul dintre principalele mijloace de distrugere a familiei, în scopul obținerii controlului asupra societății și a creării dependenței cetățenilor de Stat.

Semnificativ pentru noi este faptul că în URSS, în numai zece ani, până prin 1928, aceste măsuri reuşiseră să răspândească haosul social, abandonul parental, creşterea delincvenţei juvenile şi a criminalităţii dincolo de orice imaginație. Nenumăraţi copii au ajuns în stradă părăsiţi, întrucât părinţii lor au ales să-şi facă alte familii sau pur şi simplu să caute plăcerea sexuală lipsită de îngrădirile unor responsabilităţi, după cum se constată astăzi în Occident ca efect al pornografiei. În faţa acestei situaţii, noii conducători ai Statului Sovietic revin asupra politicii morale de liberalizare sexuală, reîncepând să promoveze familia. Era însă destul de târziu, căci efectele a numai zece ani de dezastru moral s-au întins pe câteva decenii.

Aceste lucruri trebuie să le știe cei care, din ignoranță și trufie, ne acuză pe noi că suntem „învechiți” sau „comuniști”.

Vă propunem spre edificare un fragment din memoriile dizidentului sovietic A.R. Trușnovici despre erotismul bolșevic ca armă de distrugere socială. Fugit ulterior în Germania, Trușnovici a fost răpit și asasinat de KGB în 1955.

http://www.culturavietii.ro/2012/07/12/erotica-bolsevica/

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: