Noi chiar ne-am luat România înapoi prin acest demers cetățenesc fără precedent. Scrisoare deschisă pentru familie de Eduard Dumitrache

FOTO Coaliţia pentru Familie

FOTO Coaliţia pentru Familie

Noi chiar ne-am luat România înapoi prin acest demers cetățenesc fără precedent.

Dragi parlamentari aveți o mare responsabilitate încredințată de români…..

La început scriitorul Florin Iaru ne-a numit 3 milioane de proști, pentru ca să devenim în timp 3 milioane de fanatici în viziunea Președintelui Iohannis, iar mai târziu 3 milioane de eventuali infractori în accepția Ministrului Justiției Raluca Prună.

Dragi Parlamentari,

În această lună se împlinește un an de la demararea campaniei pentru definirea familiei în Constituție. Românii au strâns rândurile și în doar patru luni de zile 3 milioane de cetățeni au arătat prin semnătura lor că tema familiei este una capitală. În multe județe procentul semnatarilor a depășit 30% din populația cu drept de vot, în Dâmbovița peste 51% dintre cetățeni au semnat pentru familie.

Mesajul civic a fost simplu, de introducere în Constituție a articolului din Codul Civil ce definește familia. Pentru această intenție la început scriitorul Florin Iaru ne-a numit 3 milioane de proști pentru ca să devenim în timp 3 milioane de fanatici în viziunea Președintelui Iohannis iar mai târziu 3 milioane de eventuali infractori în accepția Ministrului Justiției Raluca Prună.

Nu suntem crispați. Campania noastră a fost pe deplin o campanie a bucuriei. Bucuria de a mărturisi valorile în care credem, bucuria întâlnirii cu România profundă. Noi chiar ne-am luat România înapoi prin acest demers cetățenesc fără precedent.

A mai rămas o lună până pe 11 decembrie, ziua în care vom merge la vot….

CONTINUARE aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Scrisoare-deschisa-pentru-familie-137922

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    Noi 03, 2016 @ 10:57:58

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. Janeth
    Noi 04, 2016 @ 06:35:18

    „Prosti, dar multi „….cum spunea Alexandru Lãpuşneanu.Probabil de asta se tem cei din frunte; ca suntem multi si uniti.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: