Programul detaliat al conferințelor dnei Gabriele Kuby în România. „Revoluţia sexuală şi familia. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”.

gabriele-kuby-foto-stiri-pentru-viata

Acţiunea Catolică din România organizează în zilele de 7 – 8 – 9 noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi – o serie de conferinţe și dezbateri cu tema „Revoluţia sexuală şi familia. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”.

Acestea vor fi susţinute de doamna Gabriele Kuby:

Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului.

Doamna Gabriele Kuby va vorbi despre fundamentele şi efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară şi inteligibilă, precum şi despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit şi disimulat. De asemenea va vorbi și despre modificările grave, care sunt de aşteptat pentru societate și mai ales pentru copii şi familii, în urma implementării acestei ideologii.

Evenimentul se adresează oricărei persoane care doreşte să înţeleagă şi să aprofundeze ce înseamnă ideologia gender, chiar şi fără cunoştinţe prealabile asupra subiectului.

Mesajul fundamental al lucrării este apelul la „salvarea identităţii de gen ca bărbat sau femeie, a moralei, a familiei, a Bisericii şi a sfinţeniei vieţii”. Cartea se adresează tuturor, întrucât Revoluţia sexuală globală atinge în primul rând fiecare categorie de persoane, bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni, dar, în aceeaşi măsură, atinge însăşi existenţa noastră şi viitorul societăţii.

Gabriele Kuby s-a născut  în 1944 la Konstanz  în Germania, a studiat sociologia la Berlin, respectiv Konstanz şi este mamă a trei copii.  Prin activitatea sa publicistică şi prin conferinţele pe care le ţine în întreaga lume, atrage atenția asupra impasurilor în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine.

Programul conferinţelor:

  • Cluj-Napoca, 7 noiembrie 2016, ora 19.00

Locație: Aula “Card. Iuliu Hossu” din cadrul Catedralei greco-catolice în construcţie (Piaţa Cipariu fn)

  • Oradea, 8 noiembrie 2016, ora 17.00

Locație: Sala mare a Primăriei Oradea

  • Iaşi, 9 noiembrie 2016, ora 19.00

Locație: Aula “Fericitul Anton Durcovici” din cadrul Catedralei romano-catolice “Sf. Fecioară Maria, Regină”

AFLA MAI MULTE DETALII despre CONFERINTE aici – http://stiripentruviata.ro/revolutia-sexuala-si-familia-distrugerea-libertatii-in-numele-libertatii-programul-detaliat-al-conferintelor-dnei-gabriele-kuby-in-romania/

Tot de la Stiri pentru viata:

Citește și Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”

Anunțuri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: