Spiritul rău al Sodomei se dezvoltă cu repeziciune în zilele noastre. De ce am ajuns aici?

Sodom and Gomorrah captura YT

Când se amintește de Dumnezeu și de cerințele Sale, mulți, asemenea ginerilor lui Lot, cred că glumim. Nu, nu glumim!

…spiritul rău al Sodomei se dezvoltă cu repeziciune în zilele noastre. De ce am ajuns aici? 

Ce s-a întâmplat în zilele lui Lot se va întâmpla aidoma: oamenii mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, zideau.
Luca 17.28

Trăim timpuri tulburi, asemănătoare celor din vremea lui Lot, în care oamenii sunt dezorientați, obosiți, disperați. Se pare că nu mai există nicio speranță și că este fără sens să o mai cauți. Dar această stare, care ar trebui să provoace mila și dorința de alinare, a provocat de fapt egoismul și răutatea, care sunt atât de vizibile.

Nepăsarea a pus stăpânire pe inimile oamenilor, plantând în adâncul lor minciuna, desfrâul, dușmănia, ura, încât acestea au devenit pentru mulți o normă de viață. Spiritul Sodomei este caracterizat de Scriptură astfel: „Iată care a fost nelegiuirea surorii tale Sodoma: era îngâmfată, trăia în belșug și într-o liniște nepăsătoare, ea și fiicele ei, și nu sprijinea mâna celui nenorocit și celui lipsit“ (Ezechiel 16.49).

Dacă suntem sinceri, vom recunoaște acest spirit rău al Sodomei, care se dezvoltă cu repeziciune în zilele noastre. De ce am ajuns aici?

Am uitat de Dumnezeu și de Cuvântul Său. Când se amintește de Dumnezeu și de cerințele Sale, mulți, asemenea ginerilor lui Lot, cred că glumim. Nu, nu glumim! Situația este foarte serioasă. Peste Sodoma și starea sa de păcat a căzut judecata lui Dumnezeu. Astăzi avem ocazia să ne lăsăm atenționați de Cuvântul lui Dumnezeu, care ne propune schimbarea – schimbare care va veni numai prin credința noastră în Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos!

Har şi pace ție de la Dumnezeu Tatăl, şi de la Domnul nostru Isus Hristos îți spun şi în această dimineaţă de Joi! Binecuvântarea Domnului pentru astăzi este din Psalmul 143. “ Învaţă-mă să fac voia Ta, căci Tu eşti Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă călăuzească pe calea cea dreaptă! Pentru Numele Tău, Doamne, înviorează-mă! ” Bunul Dumnezeu să fie cu noi şi în acestă zi, să ne ajute să facem în toate sfântă voia Sa, El să învioreze orice inimă! O zi plină de binecuvântări!

http://www.gbv.ro/meditatii-zilnice/samanta-buna  via Virginia Brasov

11 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  nov. 03, 2016 @ 10:59:16

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. SandaTulics
  nov. 03, 2016 @ 11:48:35

  De ce iubesc familia creată de Dumnezeu, de ce cred în ea și o respect cu sfințenie?
  Sanda Tulics
  Oamenii făcuți după chipul lui Dumnezeu, au fost personalizați pe vecie cu slava minunată a Creatorului, încoronați de Însuși dumnezeirea Sa, să fie -FAMILIE -un pom dumnezeiesc cu vlăstari ieșiți din trupurile lor binecuvântate.
  Aceasta este cea mai sfântă celulă a creației Sale,-familia, responsabilă de concepția dintre bărbat și femeie,nașterea(din mamă)și îngrijirea copiilor lor împreună ca părinți.
  Familia este sângele societății ,este viața!
  Este legătura sfântă și recunoscătoare a pământului (oamenii îndumnezeiți și uniți în familii) cu cerul cu Dumnezeu prin puterea Duhului Sfânt.
  Această minunată lucrare dumnezeiască este râvnită de satan încă de la facere.(vezi ispita Evei în Eden!)
  Dacă nu a reușit să-și ia de partea lui familia, fiindu-i zdrobit planul prin jertfa Mântuitorului , azi luptă cu disperare să -și impună planul drăcesc de distrugere prin guvernele și președințiile țărilor subordonate minților întunecate!
  Lupta este pentru distrugerea vieții!
  Lupta este pentru distrugerea familiilor!
  Lupta este pentru oprirea nașterilor de copii!
  Lupta se duce împotriva singurei IUBIRI ADEVĂRATE DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE-CE POT CONCEPE DOAR ÎMPREUNA!
  LUPTA ESTE MOARTEA VIEȚII SI VICTORIA ÎNTUNERICULUI ASUPRA LUMINII !
  LUPTA ESTE MOARTEA MAMELOR DE_A AVEA COPII IN PINTEC SI BRATE,
  NASCATOARE DE COPII DUPA PORUNCA CUVINTULUI LUI DUMNEZEU!

 3. Cristian
  nov. 03, 2016 @ 11:52:25

  Cine este „Virginia Brasov”? Vreo alta femeie care da invataturi, desi Biblia nu ingaduie? Fara sa stiu am si citit un pic din inceputul postarii… Inteleg inca o data ca trebuie sa fiu foarte atent cu materialele publicate aici, care este de preferat sa le evit!… 😦

  • rodi
   nov. 03, 2016 @ 11:57:36

   Nu, e sora care a distribuit pagina aceasta. Ea obisnuieste sa distribuie in fiecare zi, noua meditatie de la saitul Samanta Buna.

  • rodi
   nov. 03, 2016 @ 11:59:19

   pentru noi, obisnuim sa dam sursa de unde am gasit materiallul pentru ca sa nu uitam sa urmarim acea sursa pentru alte linkuri de care nu avem timp sa vizitam noi saiturile, ca deja monitorizam sute de saituri. Deci e un ajutor pentru noi sa urmarim persoane care citesc si distribuie materiale biblice din mai multe locuri, decat sa mai adaugam inca cateva saituri pe lista noastra.

 4. SILVIA
  nov. 03, 2016 @ 23:56:25

  DE CE AM AJUNS AICI ?…ciudata intrebare ! -pentruca a spus Hristos si pentru ca este unul din semnele date de EL vis a vis de vremea sfarsitului.

 5. octavpelin
  nov. 04, 2016 @ 03:11:14

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 6. Lund
  nov. 04, 2016 @ 07:16:27

  Un film documentar șocant al lui Arkadiy Mamontov despre propaganda homosexuală și pedofilă.: https://youtu.be/ryrssUswmxI

 7. tatianasiza
  nov. 04, 2016 @ 09:59:54

  A republicat asta pe newlife.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: