STIMAȚI POLITICIENI, NU SUNTEM NICI FANATICI ȘI NICI PROȘTI…

Samy TutacCă politicienii noștri ne iau de proști sper că nu mai este o surpriză pentru nimeni. Când au văzut că 3 milioane de cetățeni au semnat, la inițiativa Coaliției pentru familie, pentru modificarea unui articol din Constituție, care mai de care s-au grăbit să-și arate susținerea. Unii cu sinceritate, alții de pe buze…adică pentru voturi. Majoritatea însă au același mesaj:”Susținem referendumul de modificare a Constituției, dar nu acum, nu pe 11 Decembrie că nu e bine să fie definirea familiei temă de campanie”.

Am primit mesajul de mai jos de la “un părinte” îngrijorat de modul în care ne privesc politicienii noștri. E un mesaj de suflet, simplu, clar și destul de pragmatic prin care se trage un semnal de alarmă pentru politicieni, dar și pentru noi.

Cugetările unui părinte…

“Oare Romanii voteaza cu buzunarul si burta? Sau de ce nu vor sa accepte politicienii solicitarea a 3 milioane de cetateni ca tema de campanie?

Am auzit mai zilele trecute opinia unui formator de opinie spunand: “Romanii voteaza cu buzunarul si burta.” Altfel spus, daca primesc ceva banuti in buzunar si ceva mancarica pentru burta, romanii sunt scosi ca necuvantatoarele si voteaza cu cei care le-au dat pomana pentru burta si buzunar. In opinia acestor politicieni, romanii nu gandesc si nu au preocupari morale. Ei traiesc la nivelul pipaitului in buzunar si al mirosului de ciolan cu fasole.

Si cum DNA-ul a luat urma pomenilor electorale, e mai greu sa oferi pui la rotisor, galati cu faina si ulei, sau chiar pixuri, politicienii au dat buzna la promisiuni de tot felul: platforme combinate cu lucrul bine facut, reduceri fiscale, cresteri salariale, bunastare pentru toata obstea. Mai mult, unii ne promit si aer proaspat la orase si sate, sanatate din belsug, invatamant mai abitir ca la Oxford sau Harvard, starpirea ambroziei si a coruptiei, puscarii cu comfort sporit, tehnocratie la tava, etc.

Dar, nimic despre familie, despre apararea valorior crestine,

CONTINUARE aici – http://www.baptist-tm.ro/stimati-politicieni-nu-suntem-nici-fanatici-si-nici-prosti/

CITESTE si – http://www.gandul.info/politica/doi-senatori-psd-imping-biserica-in-campania-electorala-reactia-lui-dragnea-15909661

CITESTE si – Gândul: Doi senatori PSD împing Biserica în campania electorală. Reacţia lui Dragnea

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: