Stirile PRO TV – 65 de parinti din Buzau au ramas fara copii, dupa o simpla semnatura. Decizie socanta luata de Protectia Copilului

copii-cu-nevoi-speciale-foto-romania-tv

Fara sa stie, parintii a 65 de copii cu deficiente de vedere s-au trezit peste noapte decazuti din drepturi.

Decizia socanta a fost luata de seful Directiei de Protectia Copilului din Buzau, unde acesti minori merg la doua scoli speciale. Au fost luati cu totii in plasament in regim de urgenta, pentru ca institutia sa le poata plati cazarea si masa, fara sa mai intocmeasca si alte documente, asa cum prevede legea.

Stupefiati, parintii s-au trezit acasa cu plicuri de la tribunal prin care erau informati ca nu mai au nici un drept asupra copiilor.

Autoritatatea Nationala prentru Protectia Copilului a dispus o ancheta.

Gabriela Coman, presedintele ANPDCA: „Este cel putin o exagerare, o intelegere eronata a unor termeni si a unor prevederi legislative. Deci chiar nu intelegem de ce s-au luat aceste decizii…..

Afla mai mult – http://stirileprotv.ro/stiri/social/65-de-parinti-au-ramas-fara-copii-dupa-ce-au-fost-cazuti-din-drepturi-din-cauza-birocratiei-explicatia-autoritatilor.html

4 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita Lavric
  nov. 04, 2016 @ 14:04:38

  Oare s-au gandit ca copiii acestia mai au si nevoi sufletesti ,si trebuie inconjurati cu multa dragoste parinteasca..’`? si ca ei pot vedea si cu ochii inimii ….

  • rodi
   nov. 04, 2016 @ 14:11:08

   cred ca o sa fie sanctionat dl director pentru ceea ce a facut. Poate e bine ca a facut asa, desi saracii parinti au fost chinuiti, dar acum stim la ce sa ne asteptam si poate vor preveni astfel de nebunii, explicandu-le explicit tuturor functionarilor de la CPS ca ei nu sunt Dumnezeu, sa decida sa fure copiii in mod ilegal de la parintii lor.

 2. moreconnection
  nov. 04, 2016 @ 17:56:20

  Acesta e barnevernet in Romania. Bravo romanii, ati fost pe faza sa va indobitoceasca si sa distruga noua generatie. Pentru falsul facut de a semna actele fara sa stie ce contin direct, acest director trebuie distintuit din orice functie legata de copii si CPS.

  • rodi
   nov. 05, 2016 @ 09:00:57

   cel putin, nu are ce cauta lucrand cu familii pentru ca nu are nici un respect fata de familie si nici fata de lege

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: