Parlamentarii polonezi către Consiliul Europei: Persoanele LGBT nu au nevoie de drepturi speciale. Protecția persoanelor se face în cadrul regulilor de drept generale

polonia-poland-flag-steag-foto-stiripentruviata-ro

Comisia pentru Afaceri Europene a Dietei  (camera inferioară a parlamentului) a dat un aviz negativ asupra concluziilor Consiliului European din  16 iunie 2016 privind egalitatea tratamentului persoanelor LGBT.

Iată textul avizului:

Acest document, atât în ceea ce priveşte fondul cât şi planul concepţiilor utilizate, este un sprijin evident al revendicărilor mişcării homosexuale politice. Protecţia persoanelor care, date fiind tendinţele lor homosexuale, ar putea să se confrunte cu comportamente, care să aducă atingere demnităţii lor umane sau drepturilor lor civice, trebuie să se facă şi se face în cadrul regulilor de drept generale.

Nu trebuie prezentată dezaprobarea morală a actelor homosexuale şi a opiniilor sau acţiunilor sociale, care caută să justifice aceste acte, ca pe o formă de discriminare sau de fobie. Nu trebuie, de asemenea, să se impună pe această cale schimbări revoluţionare în dreptul sau în educaţia publică, prezentând orice opoziţie faţă de aceste schimbări ca pe o „discriminare”. Măsurile de acest tip au ca efect  cazuri reale de  violare a numeroase drepturi civice, cum ar fi libertatea de conştiinţă şi libertatea educaţiei.

Comisia îţi exprimă ferma convingere că Polonia trebuie, la nivel internaţional, să apere drepturile familiei şi valorile pe care se bazează viaţa şi statutul social al familiei monogame.

Sursa: Visegrad Post via http://stiripentruviata.ro/

Traducerea: Solidaritate Europeana

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 07, 2016 @ 02:46:42

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. mike
    nov. 08, 2016 @ 20:50:35

    Oameni cu o coloana vertebrala dreapta –conducerea Poloniei -FELICITARI–!!!- oare de ce romanii de la conducere ,nu au facut cum au facut Polonezi?? Cred ca la mijloc e banul , bataie de joc pe fata pentru cei ce iau ales–inpletit– cu tradare de tara –vina ,o poarta si cei ce voteaza pentru buzunar si burta– God bless Poland!!!– Doresc ca cei din fruntea tarii-Romania- sa se trezeasca – sa vada ca nu sunt singuri , mai ales ca Dumnezeu va fi cu ei ,cind iau decizii dupa voia LUI –God bless Romania !!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: