VIDEO Asgardia, noua naţiune din spaţiu pe care Illuminati ar putea-o utiliza ,,în scopuri nefaste pentru controlul minţii umane”

asgardia-noua-natiune-din-spatiu-pe-care-illuminati-ar-putea-o-utiliza-pentru-controlul-mintii-umane-video

Planul bizar al unei echipe de cercetători de înfiinţare a primei ,,naţiuni în spaţiu” a creat noi controverse printre adepţii teoriilor conspiraţioniste care consideră că este o altă intrigă lansată de Illuminati.

Conspiraţioniştii susţin că logo-ul utilizat în proiectul Asgardia, ochiul lui Horus, dovedeşte legătura cu societatea secretă.

În octombrie, o echipă condusă de Dr. Igor Ashubeyli, fondatorul Centrului pentru Cercetare Aerospaţială Internaţională şi-a prezentat planul de creare a unei noi naţiuni în spaţiu. Însă adepţii teoriei conspiraţiei susţin că Ochiul lui Horus, utilizat ca simbol de către echipă, conduce către francmasoni şi Illuminati.

Illuminati sunt o societate secretă care fie controlează lumea, fie îşi doreşte acest lucru. Într-un videoclip postat pe Youtube de un adept al teoriei conspiraţiei se  afirmă: ,,Trebuie să vedeţi simbolul Illuminati ascuns la vedere, fix în faţa ta”. Cei care au vizualizat clipul au fost de acord cu tânărul. Utilizatoarea Teresa Elliot a comentat: ,,Desigur îl vor folosi pentru controlul minţii în scopuri demonice” în timp ce Mike Callies, un alt user, a afirmat> ,,Acesta este planul elitei pentru a scăpa de mânia lui Dumnezeu”.

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că ochiul atotvăzător reprezentat prin Ochiul lui Lucifer îşi poate vedea toţi slujitorii care sunt reprezentaţi de cărămizile piramidei.

CONTINUARE  –

Întreaga explicaţie a utilizatorului de pe Youtube o puteţi vedea mai jos.

Atentie la minutul 13

Anunțuri

3 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita Lavric
  Noi 07, 2016 @ 00:00:54

  Cand va vor duce sa va dea in mainile lor, sa nu va ingrijorati mai dinainte cu privire la cele ce veti vorbi, ci sa vorbiti orice vi se va da sa vorbiti in ceasul acela; caci nu voi veti vorbi, ci Duhul Sfant. (Marc.13:11) Acum lupta cea mai mare este cu iluminatii media lumesti care controleaza mintile oamenilor pe toate nivelurile ,iar politicul le da paine si circ sa-i tina pe oameni ocupati sa nu aiba timp sa se conecteze la Duhul sfant sa le vorbeasca caci atunci se rupe vraja fiarei..,14. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie, si traia.
  15. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca..Apoc 13..???? Cat despre ochi si puterile divine sunt dotate cu ochi protectori..,,Aveau niste obezi de o inaltime inspaimantatoare, si pe obezile lor cele patru roti erau pline cu ochi de jur imprejur. (Ezec.1:18)
  Tot trupul heruvimilor, spatele lor, mainile lor si aripile lor erau pline de ochi ca si cele patru roti dimprejur. (Ezec.10:12) Domnul troneaza ..restul e imitatie falsa si slaba…

  • rodi
   Noi 07, 2016 @ 09:27:03

   ei pregatesc o inselaciune si nu stiu ca cea mai mare inselaciune e a lor din partea diavolului…. si Dumnezeu isi va duce la bun sfarsit lucrarea care a inceput-o caci doar El este suveran peste pamant si ceruri!

 2. octavpelin
  Noi 07, 2016 @ 02:47:25

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: