Dezbatere pentru modificarea Constituției: Întrebarea la care deputatul pro LGBT nu a avut nici un răspuns… Declarația doamnei Prună este incalificabilă

raluca-pruna
Întrebarea la care deputatul pro LGBT nu a avut nici un răspuns. Dezbatere pentru modificarea Constituției: reprezentanții Coaliției pentru Familie vs Remus Cernea.
Mihai Gheorghiu a catalogat ca „lipsită de eleganță” pasivitatea președintelui Iohannis, care nu a oferit nici un răspuns Coaliției pentru Familie, deși i-a fost înaintată o propunere de mai bine de 2 luni.
„Inițiativa noastră nu a fost niciodată despre drepturile sau non-drepturile vreunei minorități, ci despre viitorul nostru și al copiilor noștri care trebuie să fie materializat într-o societate unde familia este compusă dintr-un bărbat și o femeie”. Gheorghiu a reclamat asaltul la care a fost supusă coaliția în ultimele 12 luni, precizând că „timp de un an am fost obiectul unei stigmatizări în România, ceea ce e anormal cât timp noi nu am vrut săatentăm la drepturile comunității homosexuale, și mai mult, la drepturile individuale. Inițiativa noastră caută să reglementeze un principiu general, nu îndreptat contra cuiva, deci punerea acestui demers în raport cu drepturile comunității de homosexuali este o cehstiune discutabilă”.„Este fără precedent atitudinea față de coaliție în istoria statului modern român de la 1848 încoace”, a adăugat Gheorghiu.
Mai mult, Mihai Gheorghiu a invocat declarația ministrului justiției, Raluca Prună, cu privire la inițiativa cetățenească, făcută marți 1 noiembrie  într-o intervenție avută la dezbaterea„Extremismul de dreapta și instigarea la ură. Abordări politice, legale și administrative” organizată de Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel. Cu această ocazie, ministrul a remarcat cu regret că, din anul 2002, de când există un cadru legislativ foarte clar, și până la finalul lui 2015, au fost trimise în judecată numai 16 persoane pentru rasism și xenofobie.
Apoi a continuat să descrie un nou fenomen pe care l-a catalogat drept extremist și despre care a sugerat că ar trebui combătut de justiție –MIȘCAREA CARE APĂRĂ CĂSĂTORIA CA UNIUNE ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE. Ministrul tehnocrat a opinat că aceasta promovează în mod „extremist” o încălcare a drepturilor omului sub paravanul „atașamentului la valorile”.
„Declarația doamnei Prună este incalificabilă, și mă mai îngrijorează lipsa de reacție a domnului Cioloș, care este șeful cabinetului din care doamna Prună face parte. Este în asentimentul ei?”, a întrebat retoric Gheorghiu, nu înainte de a adăuga afirmațiile ministrului la declarația lui Iohannis din urmă cu peste 2 săptămâni privind „fanatismul religios”.
Afla mai mult – http://www.activenews.ro/stiri/Dezbatere-pentru-modificarea-Constitutiei-reprezentantii-Coalitiei-pentru-Familie-vs-Remus-Cernea.-Intrebarea-la-care-deputatul-pro-LGBT-nu-a-avut-nici-un-raspuns-138030
Vezi si –

3 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 07, 2016 @ 10:36:37

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 2. eliodora
  nov. 07, 2016 @ 13:06:25

  A cui ministru este aceasta „oama”?{ cand eram mici spuneam om/oama . 🙂 }; cine a adus o? de ce nu a fost demisa de dl Ciolos cand noi am cerut?Pe cine reprezinta aceasta femeie ?Dl Ciolos a cui prim ministru este? al nostru banuiesc!Doamne ajuta ne si scutura TU toate lucrurile inca odata!

 3. octavpelin
  nov. 08, 2016 @ 02:11:30

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: