Samy Tuțac – Americanii nu se uită doar la cei doi candidați. .. (VIDEO)

samy-tutac

Americanii nu se uită doar la cei doi candidați. Ei sunt interesați ce echipă au candidații în spate…Americanii se uită la candidatul pentru vice-președinte, care este președintele Senatului…Americanii se uită la propunerea viitorului președinte pentru Curtea Supremă de Justiție…

America este într-o situație penibilă, jenantă. Dacă vorbim strict de oameni, cei care votează au de ales dintre doi oameni catastrofe: o doamnă mincinoasă dovedită, celălalt cu multe nebunii.
Oricât de mare putere are președintele Americii, el nu poate să facă singur mare lucru. De aceea, americanii nu se uită doar la cei doi candidați. Ei sunt interesați ce echipă au candidații în spate, Guvernul cu care vor să conducă. Americanii se uită la candidatul pentru vice-președinte, care este președintele Senatului.

E important ce miniștrii se propun în acest caz. Donald Trump a propus o echipă de oameni foarte serioși. Vice-președintele propus de Trump este un creștin serios, pe când cel propus de Clinton este un amator al sexului în grup. Apoi, Hillary a spus că vrea să pună la Curtea Supremă un homosexual. La curtea supremă, în America, nominalizarea este pe viață.
Constituția Statelor Unite este făcută în așa fel încât poporul să aibă puterea. În California și printre statele cele mai liberare, unde s-au încercat de 2-3 ori referendul la nivel de guvernatori pentru recunoașterea căsătoriilor sexuale, a fost întotdeauna respins. La nivelul popoulației, oamenii nu acceptă așa ceva.

Fanatismul religios de care vorbea și președintele României Iohannis, este un clișeu din propagnda progresistă, care vede numai extremismul de dreapta.

Niciodată în istoria Americii nu a fost un președinte care să „întindă coarda” atât de tare cum a făcut-o președintele Obama, în a impune cu forța așa-zisele drepturi, unei minorități ce reprezintă 1,5% din populație și care vrea să îți legalizeze perversiunile.
În acest moment, dacă Donald Trump nu face nici o greșeală majoră în ultimele zile, va fi noul președinte.

Alegătorul creștin din America se uită la câteva aspecte înainte să voteze: opinia candidaților despre: sanctitatea vieții, căsătorie, libertatea religioasă, justiție, apărare și alinațe, drepturile omului, refugiați, pornografie (mass-media, internet), muncă (impozitare, ajutorare socială), respectul pentru lege și ordine și despre Israel (Ierusalim).

Donald Trump a mărturisit că dacă va fi ales președinte, va declara capitala Israelului la Ierusalim și că aceasta nu aparține musulmanilor, ci evreilor.
Urmăriți emisiunile „REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE” pentru a obține o perspectivă creștină asupra contextului actual în care trăim – în fiecare sâmbătă, de la ora 21, la Alfa Omega TV.
Urmărește toate emisiunile Realități și Perspective – http://alfaomega.tv/media…

3 comentarii (+add yours?)

  1. thetrouth
    nov. 07, 2016 @ 17:52:19

    Aceasta e realitatea Americii de astazi , pusi sa aleaga dintre doi candidati o echipa guvernamentala . Personal cred ca Dumnezeu nu va lasa tara aceasta care are totusi resurse crestine ca nici-o alta natiune(peste 90%din misionarii din toata lumea sunt americani si peste 20 miliarde de dolari in fiecare an bagati in misiune).Cred din toata inima si ma rog ca Dumnezeu va face ceea ce noua ni se pare imposibil si va pune persoanele potrivite pentru natiunea americana. Dumnezeu sa binecuvanteze America si sa rasplateasca pentru tot efortul misionar pe care la depus dea lungul istoriei si pe care il face si adtazi .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: