Un Apel La Acțiune din partea evanghelistului Billy Graham: ,,Dați Cezarului Ce Este Al Cezarului”

,,Dați Cezarului Ce Este Al Cezarului” – Un Apel La Acțiune din partea evanghelistului Billy Graham

Traducere Agnus Dei – Sursa – http://www.westernjournalism.com/billy-graham-reminds-americans-of-their-god-given-responsibility/

Americanii ar trebui să folosească „responsabilitatea lor dată de Dumnezeu” și sa voteze in noiembrie, a declarat Rev. Billy Graham într-un apel la acțiune publicata pe site-ul Billy Graham Evangelistic Association.

Într-un format de intrebari si raspunsuri, Graham raspunde la un chestionar, care a exprimat un gând comun auzit în întreaga națiune, acum ca se apropie alegerile.

„M-am săturat de politicieni și de campanii politice, și m-am decis că nu voi merge să votez în acest an. Oricum nu ar face nici un bine, pentru că doar un singur vot nu va face nici o diferență. De ce sa ma deranjez? „, a fost întrebarea din chestionar.

Graham a dat raspunsul acestei intrebari:

„Dați-mi voie să vă pun o întrebare: Ce s-ar întâmpla cu națiunea noastră, dacă toată lumea ar decide să nu voteze? Știti răspunsul – nu dupa mult timp vom pierde libertatile noastre și vom fi condusi de o dictatură flamanda de putere „, a spus Graham.

„Nici un sistem de guvernare nu este perfect, inclusiv al nostru. Dar tot ce este nevoie ca sa se ajunga la un colaps sunt cetățenii indiferenti „, a scris el.

„Dar, vă îndemn de asemenea, să votați pentru un alt motiv: Eu cred că este o responsabilitate dată de Dumnezeu”, a scris el.

Graham a remarcat faptul că, chiar și pe fondul lipsurilor guvernamentale și politice ale Imperiului Roman, Isus a predicat că toată lumea a avut responsabilitatea de a fi buni cetățeni.

„El a spus:” Dați Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu „(Matei 22:21). Același principiu este valabil și pentru noi astăzi: Noi trebuie să facem tot ce putem pentru a încuraja și sprijini un guvern bun – inclusiv sa votam „, a scris Graham. „Să înțelegem problemele … sa stim pozitia candidaților la aceste probleme… sa cerem lui Dumnezeu să ne ghideze in directia buna – Și apoi să votam”

Graham a mai spus ca responsabilitatea unui creștin nu se termină aici.

„Pe langa aceasta, insa, rugați-vă pentru națiunea noastră și liderii săi – nu doar pentru președinte, ci si pentru toți aceia la care le-au fost încredințate funcții publice. Este cel mai important lucru pe care îl puteti face, ” a scris el.

ENGLISH

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: