SUNET de TRAMBITE, FORMATII CIUDATE de NORI deasupra IERUSALIMULUI

clouds-foto-buzzflare

FOTO Buzzflare.com

Realitate sau nu? Deceptie Chemtrail prin drona? (Vezi video nr.3)Totul poate fi o mare deceptie, menita sa ne obisnuiasca cu fenomene care mai tarziu sa fie folosite impotriva noastra printr-o deceptie mai mare… Noi nu ne bizuim pe semne, dar nici nu le ignoram. Ceva se pregateste, dar nu stim ce si nu stim de cine.

Dupa datele culese de pe internet, primul video a aparut la 1 octombrie, in ziua in care  a fost filmat de un barbat in orasul Ierusalim. Unii spun ca probabil trompetele au fost adaugate pentru efect sau se aud pentru ca se sarbatorea Rosh Hashana, (Sarbatoarea Trambitelor) incepand cu seara zilei de 2 octombrie. NASA a mai explicat, in trecut, ca sunetul poate fi geamat al pamantului sau generat de frecusri ale placilor tectonice, sau de la mici cutremure.  Deci, e foarte interesant si semnificativ acest video clip, daca este real. Dar nu avem o confirmare independenta. In video nr. 3 o doamna da o explicatie posibila pentru formatia coroanei luminoase de nori, ca fiind efectul unei drone chemtrail.

VIDEO nr. 1 – kurangturu – 20 de secunde- Postat la doua zile dupa de a fost filmat – 3 octombrie

VIDEO nr. 2 – RobbieK77 -50 de secunde din alta locatie a Ierusalimului  – postat 6 octombrie

VIDEO nr. 3 – RevMichelleHopkinsMann – posibile explicatii (engleza)- RevMichelleHopkinsMann -de la secunda 27 –  durata 6:20 minute

Miraculous Phenomenon Over Jerusalem ~ Prophetic Sign, Global Deception

Anunțuri

13 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita Lavric
  Noi 16, 2016 @ 18:42:29

  Este scris ,,30. Voi face sa se vada semne in ceruri si pe pamant: sange, foc si stalpi de fum;
  31. soarele se va preface in intuneric, si luna, in sange, inainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare si infricosata.Ioel c 2..si Isus ACTUALIZEAZA pentru revenirea a II a a LUI ..,,25. Vor fi semne in soare, in luna si in stele. Si pe pamant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor;
  26. oamenii isi vor da sufletul de groaza, in asteptarea lucrurilor care se vor intampla pe pamant; caci puterile cerurilor vor fi clatinate.
  27. Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere si slava mare.Luca c 21 ..Eu NU SPUN ca acestea sunt sau nu sunt din semnele despre care a profetit IOEL si ISUS ,ci INTREB oare GENERATIA ACEASTA MAI ESTE RECEPTIVA la Vocea Cerului care a promis ca va cauta sa ne avertizeze sa ne pregatim sufletele ca se declanseaza evenimentele sfarsitului ??? Gandul care mi-a venit acum cand scriu(si care am sa-l mai cercertez si sa urmaresc anumite stiri) este ca asa cum la prima venire a lui isus poporul ales (acum intra si cei credinciosi si evreii )nu au inteles implinirea profetiilor si Domnul a ales oameni (magii)dintre popoarele pagane care au crezut si asteptat in lumina lor revenirea Marelui Imparat,iar CEI ALESI nu au inteles TOT ASA si la a doua venire popoarele necrestine vor intelege mai bine SEMNELE REVENIRII lui Isus ,se vor intoarce si i-l vor primi intr-o vreme cand Isus este tinut sa se ,,nasca in grajdiul” societatii (chear acum mi-au bagat aici in pagina o femeie aproape dezbracata),tarile necrestine isi vor deschide larg portiile si inimile pt Marele IMPARAT ,si daca sunteti atenti la anumite capitole au dovedit ca stiu sa pastreze moralitatea in natiunea lor(islamicii),o dovada este ca doar in China avem 100 de milioane de crestini botezati cu Duhul Sfant dar si cu foc,si ce revarsare de har au ! ,multi nici nu visam,si nici nu se prea vorbeste ca nu se inchina in formalismul sec si atrofiat al nostru..ISUS a spus ,,28. Cand vor incepe sa se intample aceste lucruri, sa va uitati in sus si sa va ridicati capetele, pentru ca izbavirea voastra se apropie.”Luca 21 Slavit sa fie Domnul !

 2. ioan17
  Noi 17, 2016 @ 03:38:41

  MARANATHA !VINO DOAMNE ISUSE !

 3. Ioan Si Geta Anechitei
  Noi 17, 2016 @ 09:03:27

  DOMNUL DUMNEZEU ne cere pocainta prin aceste semne

 4. thetrouth
  Noi 17, 2016 @ 20:53:04

  Totul arata interesant si de necrezut . In acelas timp este nerelevant pentru noi. Poate pentru evrei . Atunci cand Dumnezeu transmite ceva El o face intotdeauna cu un scop anume , si nu lasa niciodata un asemenea mesaj fara sa transmita scopul mesajului poporului SauPe de alta parte diavolul face intotdeauna lucruri de genul acesta pentru a produce agitatie , nedumerire si confuzie . Sa nu uitam ca el este mincinos si inselator , si are puterea de a se arata in inger de lumina. Putem admira maretia Lui Dumnezeu dar in acelas timp sa nu ne lasam luati de astfel de lucruri si transformati in vanatori de miracole. Dumnezeul nostru este atotputernic , El poate face toate lucrurile , iar noi cunoastem vocea si glasul Lui.

  • rodi
   Noi 18, 2016 @ 08:44:29

   Toate semnele, reale sau contrafacute sunt doar semne interesante la care luam aminte cand le vedem. Spre ex. se intampla multe lucruri misterioase, ca si avionul care a trecut peste un oras in Colorado si nu a fost nici o explicatie pe ntru el pana cu o zi mai tarziu si si atunci s-a spus ca era o misiune secreta. Ceva e pregateste in toate colturile lumii si s-ar prea putea sa fie o pregatire pentru o amagire a lumii, caci acum e foarte usor sa amagesti prin video, chiar si live video. Pe noi, aceste evenimente ne deschid ochii. Dar nu ne dispera ca si pe cei din lume. Chiar daca ar fi semne semnificative, noi stim ca increderea noastra e numai in Dumnezeu si El ne va izbavi din orice situatie si de aceea nu ne temem chiar si cand ne ingrijoram de ceea ce vedem.

 5. Trackback: AGNUS DEI – Cele mai CITITE ARTICOLE ale saptamanii 18 noi. | agnus dei - english + romanian blog
 6. Alin
  Noi 19, 2016 @ 06:52:17

  O diferență ce am observat în ambele videoclipuri e zona de nori aflata la baza orizontului. În filmul întâi cerul e senin (unde se îmbină cu pământul) iar în al doilea video același porțiune e plina de nori întunecați.

  • rodi
   Noi 19, 2016 @ 11:10:10

   buna observatie, desi nu stim la ce ora s-au facut clipurile si daca s-a schimbat formatia celorlalti nori intre clipuri, dar atunci de ce formatia aceasta a ramas la fel… Cum spune femeia din ultimul video, nu e exclusa o amagire printr-un truc si motivul ar fi unul misterios: cine si de ce?

 7. Coooo
  Noi 20, 2016 @ 00:25:12

  Video 1 si 3 sunt din aceiasi parte, video 2 este dintr-o alta locatie de aia nu ae vad norii dupa parerea mea….

  • rodi
   Noi 20, 2016 @ 00:29:40

   da, e posibil ca unghiul din care s-a filmat sa fie motivul.. dar nu stim exact ora la care s-au filmat cele doua clipuri diferite si nici nu stim durata acestei formatii de nori. Am cautat mult pe google sa gasesc fenomenul mentionat, dar am gasit doar referinte la aceste clipuri de video numai

 8. C.B.
  Noi 20, 2016 @ 04:14:26

  Pfff… Te doare mintea cu „experţii” ăștia… atotștiutori și orbi!

  • rodi
   Noi 20, 2016 @ 23:48:03

   fiecare are dreptul si locul de a-si impartasi opinia… de a contribui la o discutie asupra acestor fenomene ciudate. Sa fim ingaduitori unii cu altii 🙂

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: