Daniel Cristian Florea – Dumnezeu are ultimul cuvant!

FOTO 270towin

FOTO 270toWin Trump – rosu, Clinton – albastru

Pentru cei care tot intreaba pe retelele sociale de ce se bucura crestinii din SUA ca a castigat alegerile prezidentiale Donald Trump:

Daniel Cristian Florea

Hillary Clinton a reprezentat ca membra a elitei oculte: coruptia,aroganta, minciuna, agenta a islamizarii, impunerea anormalului ca stil de viată, dictatura minoritatilor homo, avortul prenatal, distrugerea credintei, desfiintarea familiei traditionale, sustinerea spalarii pe creier si indoctrinarea tineretului de catre ideologii Noii Ordini Mondiale, etc.

S-a intamplat un adevarat miracol ca ea, Marea Preoteasa Iluminati (dupa cum sustin multe surse), a cazut, tinand seama de fortele uriase si de donatorii bogati care au sustinut-o: Mass media oficiala aservita Ocultei, Barak Obama, Bill Clinton, intregul Partid Democrat, alaturi de unii republicani, lideri islamici, George Soros, persoane infulente de la Hollywood, plus banii obtinuti prin coruptie cat timp a fost secretar de stat.

Aici a fost doar mana lui Dumnezeu!

Anunțuri

7 comentarii (+add yours?)

 1. thetrouth
  Noi 09, 2016 @ 23:13:29

  Agree

 2. octavpelin
  Noi 10, 2016 @ 02:14:27

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  Noi 10, 2016 @ 03:53:00

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. douavieti2015
  Noi 10, 2016 @ 08:26:25

  AMIN! AMIN!

 5. grigore
  Noi 11, 2016 @ 02:03:28

  Se pare că poate fi o răsturnare de situaţie în ce priveşte rezultatul finai al alegerilor USA. Doar trebuie aşteptat până în 19 decembrie. Creştinii nu ar trebui să-şi arate „colţii” lor de vorbire de rău împotriva cuiva necunoscând adevărul în ce priveşte o persoană sau alta spunân anumite detalii doar din auzite.
  Şi mai mult, creştinii nu au nimic de-a face cu politica, noi am votat odată pentru Cristos, şi asta este pentru totdeauna.
  https://www.change.org/p/electoral-college-electors-electoral-college-make-hillary-clinton-president-on-december-19

 6. moreconnection
  Noi 11, 2016 @ 13:19:14

  Da, doar mina lui Dumnezeu nea scapat de Hilary si de Soros. Sfinta treime a democratilor: Soros care spune ca el a creat toate si este dumnezeu, fiul lui- Obama Husein si Hilary. Acestia sunt stapiniti de diavolul, care au luptat si vor lupta impotriva lui Trump. Numai bunul Dumnezeu poate sa-l apere pe Trump de puternicele forte a acestor demoni. Sa ne rugam pentru Trump si oamenii lui.
  Dumnezeu sa-l pazeasca si sa-l sprijuniasca binecuvintind America prin intoarcere la adevar si dreptate. Ioan 14 : 6

  • rodi
   Noi 11, 2016 @ 16:17:05

   asa ceva nu am mai vazut, auzit, tineri protestand si vorbind de asasinarea unui presedinte ales la televiziunile care-i filmeaza. Fortele intunericului sunt la lucru in ‘over drive’.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: