Coaliţia pentru Familie: Cu ochii ieșiți din orbite si fețe mortuare, ‘analiștii’ și ‘experții’ tună și fulgeră împotriva americanilor ‘mai puțin educați’ și ‘creștini albi’ care l-au scos pe #Trump președinte

FOTO

FOTO GQ.com

E urgie pe televiziuni de azi-dimineață. Cu ochii ieșiți din orbite si fețe mortuare, ‘analiștii’ și ‘experții’ tună și fulgeră împotriva americanilor ‘mai puțin educați’ (ca să nu le spună direct proști) și ‘creștini albi’ (pare un fel de boală psihică pentru ei) care l-au scos pe #Trump președinte. De parcă trebuie să ai 2 doctorate ca să vezi că ai rămas fără loc de muncă și să fii enervat că la școală copilul tău e obligat să folosească toaletă unisex, că așa vrea Obama.

Disprețul pe care îl afișează acești elitiști față de votul popular cu greu mai poate fi ascuns. Dacă ar putea, l-ar anula și în special ar anula ‘reducționismul plebiscitar’ așa cum sforăitor se exprima ieri Sorin Ioniță.

Noi sperăm ca liderii politici români să înțeleagă corect ceea ce e de învățat din lecția americană. Ce vor oamenii e una; ce vor elitiștii, presa mainstream și diversele cercuri de interese e cu totul altceva. Dacă vor ignora vocea oamenilor, vor fi măturați la groapa de gunoi a istoriei, așa cum tocmai s-a întâmplat în SUA.

#Referendum pentru #familie

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Ana
  Noi 09, 2016 @ 10:55:32

  Lupta nu este nici pe departe pe sfarsite, iata ce afirma acest articol de aici: http://freedomoutpost.com/no-matter-what-happens-we-wont-know-who-the-next-president-will-be-until-december-19th/ (ca noul Presedinte va fi hotarat de fapt de catre Electoral College, care se va intruni de-abia pe 19 decembrie, si ca in cazul in care se decide impotriva majoritatii, membrii acestui Electoral College nu se confrunta decat cu cate o amenda).
  Poate ca asta se si vrea, ca populatia sa creada ca a castigat Trump, ca apoi s-o puna pe Clinton Presedinte, astfel incat oamenii sa iasa revoltati in strada, si sa se aduca haosul mult dorit, ca doar FEMA-camps asteapta deja de mult pregatite sa-i aresteze…
  In mod ciudat, in noaptea aceasta am visat ca de fapt Clinton castigase alegerile, iar Dumnezeu spunea ca urmeaza sa vina 3 zile si 3 nopti de intuneric (banuiesc ca spiritual) asupra globului.

  • rodi
   Noi 09, 2016 @ 12:17:05

   articolul a fost scris inainte ca doamna Clinton sa admita infrangerea si sa-l felicite pe Donald Trump. Deja e oficial, el va fi urmatorul presdinte cu mandatul care incepe in ianuarie 2017

 2. octavpelin
  Noi 10, 2016 @ 02:10:50

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  Noi 10, 2016 @ 04:01:00

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: