„După Brexit, SUAexit! Prea mult pentru anchilozata Uniune Europeană…

Curtea Europeana

Traian Băsescu compară rezultatul alegerilor din SUA cu Brexit-ul, lansând un atac la Uniunea Europeană.

“După Brexit, SUAexit! Prea mult pentru anchilozata Uniune Europeană care trebuie să înţeleagă un lucru fundamental: ori se schimbă rapid prin acţiunea imediată a politicienilor, ori o schimbă popoarele așa cum au făcut britanicii şi americanii”, a scris Băsescu miercuri dimineață pe Facebook.

SURSA – http://www.napocanews.ro/

Declaraţia lui Traian Basescu a fost făcută în contextul în care rezultatele preliminare ale alegerilor din SUA îl dau câştigător pe candidatul republican Donald Trump.

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. mike
  Noi 09, 2016 @ 21:25:17

  Pe cind si un Romexit ?? Polonia a ridicat steagul libertatii- noi pina cind asteptam ?? ne lasam condusi de niste ong-uri anormale vasale strainilor ?? Chiar parerea poporului nu mai conteaza si nici de Dumnezeu nu aveti frica ??– Heii cei alesi !!! mulgeti tara si va bateti joc de popor– sa nu va credeti invicibili – curind altii va vor lua locul – poporul nu mai doarme si nu mai poate fi amagit cu pungi de plastic, zahar si faina –gata cu pomana – E timpul sa ascultati de poruncile Dumnezeului Celui Viu si vointa majoritara , sa treceti la treaba serioasa –pina nu primiti cisme in partea dorsala – Viva la Romania!!

 2. octavpelin
  Noi 10, 2016 @ 02:13:53

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. ccisystems
  Noi 10, 2016 @ 04:52:45

  Romanii sunt prea orbiti de coruptia si balamucul din tara, nu au timp sa mai priveasca peste gard la ce se petrece in alte tari.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: