Mii de CRESTINI s-au RUGAT, au CANTAT si au SCANDAT Numele lui ISUS CHRISTOS in Times Square, New York, Inainte de Alegerile Prezidentiale

thousands-of-christians-converge-on-times-square-to-pray-before-election-nov-8-2016

Traducere AGNUS DEI Sursa – https://www.tmn.today/2016/11/thousands-times-square-power-god/

Un grup de oameni puțin probabil ca a preluat Times Square, chiar înainte de alegeri. Mii de convers acolo să se roage și să se închine lui Dumnezeu într-o manieră foarte publică chiar în New York City.

Dumnezeeste Apartine în Orașul Meu a fost format în anul 2009, când un grup de tineri s-au saturat de toate panourile publicitare ateiste din New York City. Ei nu se tem să proclame dragostea lor pentru Isus. Viziunea lor este de a ajuta pe alții să accepte pe Hristos într-un oraș în care, uneori, pare a fi agnostic.

Această adunare enormă a fost un mod uimitor de a reaminti New York-ezilor că Dumnezeu este încă cu ei. În video-ul de mai jos, puteți vedea și auzi atat de mulți creștini care se adună în rugăciune într-o zonă de mare trafic din New York City! Acesta este un lucru extraordinar de a vedea!

Nu ești niciodată  singur când crezi în Dumnezeu. Acești creștini au arătat aceasta New York-ezilor! Suntem mulți și ar trebui să fim mândri să vorbim despre credința noastră și sa zicem bun venit si la alții în turmă.
An unlikely group of people took over Times Square just before the election. Thousands converged there to pray and worship God in a very public manner right in New York City.

~~~~~~~

God Belongs in My City was formed in 2009 when a youth group was fed up with all the atheist billboards in New York City. They are not afraid to proclaim their love for Jesus. Their visibility is helping others accept Christ in a city in that at sometimes appears to be agnostic.

This enormous gathering was an amazing way to remind New Yorkers that God is still with them.

Se aude: „Te iubim DOMNUL nostru! Duhule Sfinte, vino! Umple acest oras! Umple acest oras, Doamne! Ne inchinam Tie, Doamne Isuse.

/: Apa-i schimbat-o în vin
Ochi ai deschis orbilor
Tu eşti Domnul, Minunilor…
Chiar din cenusa tu scoti
Nu e nimic ce nu poţi
Chiar şi-n beznă, Străluceşti ://: Tu eşti cel care, Eşti cel mai mare.
http://Versuri.ro/w/geldhk
Eşti Dumnezeu fără asemănare
Eşti cel ce vindeci, Cu a ta putere /: Isus ://: Cine ne stă împotrivă
Cine ne stă in cale
Nimic nu ne doboară
/: Cu noi e Dumnezeu :/
Versuri preluate de la Resurse Crestine

 

12 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  nov. 09, 2016 @ 02:21:34

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. dininimapentrutine
  nov. 09, 2016 @ 03:37:49

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 3. octavpelin
  nov. 09, 2016 @ 03:42:43

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Mike Olari
  nov. 09, 2016 @ 06:58:04

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 5. SILVIA
  nov. 09, 2016 @ 08:45:02

  Sa asociezi Numele Sfant al Domnului Isus unui asemenea personaj …..nespus de trist.Acesta este evanghelismul american.Nu ca cealalta varianta ar fi fost de preferat .

  • rodi
   nov. 09, 2016 @ 12:20:19

   aceste mii de crestini s-au rugat ca voia lui Dumnezeu sa se faca in aceste alegeri. Au chemat Numele Domnului peste America s o fac la multe alte ocazii, nu numai la aceasta alegere. E un grup care se aduna public si mijloceste public pentru America.

 6. Trackback: Viorel Iuga – Americanii ne-au demonstrat că se poate! | agnus dei - english + romanian blog
 7. Estera
  nov. 09, 2016 @ 18:40:36

  Stimata doamna Silvia,

  ceia ce acesti crestini au facut e de apreciat si felicitat. Sa proclami numele lui Dumnezeu cu tarie, intr-un loc public, intr-o tara in care valorile morale sunt privite ca ceva invechit si demodat, nu este trist deloc. Ma tem ca ne-am cam obisnuit cu un crestinim de forma. Mergem la biserica si ne batem cu pumnul in piept ca suntem crestini dar nu ne pasa de cei din jurul nostru care nu il cunosc pe Dumnezeu. Scopul nostru ca si crestini ar trebui sa fie raspindirea evangheliei si folosirea oricarei oportunitati de a duce vestea buna la oameni. Noi trebuie sa traim ca ” o cetate asezata pe stanca”, valorile noastre sa fie vazute de toti oamenii. Mi-a saltat inima de bucurie cand am citit acest articol.

 8. mike
  nov. 09, 2016 @ 22:17:54

  Aici nu e vorba de rugaciune pentru un personaj ci pentru o ideologie- apropiata de voia Domnului doamna -Silvia – Ma tem ca prea multi pocaiti de tip -pestera – populeaza bisericile crestine– Dumnezeu ne cheama la actiune – pocaitul trebuie sa fie o unealta buna si ascultatoare in mina Domnului– vezi – Iona( care daca a refuzat –Domnul a luat nuiaua si pina la urma a trebuit sa faca misiunea– pocaitiva!!!)– Moise – (Doamne sunt gingav – il ai pe Aron-dute-)– Sadrac -Meshac si Abednego– (noi nu ne inchinam imparate – in cuptor –Domnul a fost cu ei –iar imparatul a dat lege – toti sa va inchinati la Dumnezeul acestor iudei )– Daniel –( se ruga impotriva interdictiei imparatesti – groapa cu lei – biruinta – la lei cu cei rai) -Mergeti si propavaduit -Vestea Buna-EVANGHELIA–-Le spune Domnul Isus -ucenicilor – cine crede si se boteaza va fi -SALVAT– ce zici doamna Silvia ?? E trist cind Dumnezeu ne trimite si noi refuzam -(Iona) E trist cind ne dam sfinti( dar fara aripi-)- e trist cind spunem ca avem duhul – dar nu cel autentic– care ne da curaj in actiune si tarie– e trist ca jucam teatru si ne punem masti– Nu uita doamna Silvia adevaratii crestin au murit ,au suferit in inchisori , batjocoriti , asupriti – pentru ca erau adevarati credinciosi –si nu se rusinau in public spunind cu bucurie ca iubesc pe Isus Christos si nu se leapada de El nici cum.– Azi nu ma mai mir – anormalii putini – dar cu nerusinare i-si pun punctul de vedere –pentru ca asa cum spune si bro . Petrica Lascau – noi crestinii nu mai putem acuza pe necredinciosi pentru ca si noi suntem la fel de pacatosi – Iar Biblia are multa dreptate – vremurile din urma –dragostea celor mai multi se va racii– adica muti pocaiti fara miez, uscativi ,neputinciosi, fara rivna pentru Domnul -fricosi , iubitori de sine , iubitori de bani –nepasatori – caldicei–-etc– be blessed

  • rodi
   nov. 09, 2016 @ 22:27:11

   eu nu inteleg reactiile pe FB de ex. a multora care sunt dezamagiti ca ne bucuram ca nu a castigat Hillary Clinton si ca votul a iesit cum a iesit. Chiar nu inteleg mentalitatea. Cand ai scapat de un mare rau, cum sa nu te bucuri. Noi, cei din SUA, stim de ce mare rau am scapat si bine inteles ca ne bucuram. Asta nu inseamna ca noi ne bizuim doar pe oameni. Ne bizuim ca Dumnezeu sa lucreze prin oameni.

 9. mike
  nov. 09, 2016 @ 23:08:38

  Ne bucuram ca Dumnezeu a ascultat rugaciunile celor devotati Lui– care nu sau rusinat ci au iesit in strada –prin asta si cei indoielnici au prins curaj si si-au pus nadejdea in Domnul-si au votat – Cred ca multi commentatori pe FB pur si simplu nu au stiut programa doamnei -Clinton si nici a lui D.Trump – Unii vad problematic – emigrantia– alti foloase materiale – care se pot pierde datorita noii legislaturii – Deci ei nu pun pe primul plan –Moralitatea natiunii,si propasirea economica ci interesele lor personale – iar altii –complect nestiutori ,doar sa se afle in treaba– Eu unul multumesc si ma bucur ca bunului Dumnezeu a mai dat o sansa -Americii– sa se pocaiasca – God Bless you Rodi , Avram & family

  • Avram
   nov. 10, 2016 @ 20:38:26

   Mike
   Si noi ne bucuram foarte mult de rezultatul alegerilor. Rasuflam usurati. Ne putem da seama ce ar fi fost daca castiga Hillary. At fi fost in dezastru pentru America si pentru crestini. God bless you too Mike, si intreaga familie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: