PRESEDINTELE Donald Trump – O PROFETIE IMPLINITA

FOTO Charisma

FOTO Charisma

Profetia aceasta a fost publicata in Magazinul Charisma in luna August 2015. Aceasta profetie care a venit prin pastorul american Jeremiah Johnson in timp ce se ruga, a fost inainte de a incepe dezbaterile intre cei 17 candidati republicani care si-au anuntat candidatura la presedentie. Donald Trump era aproape necunoscut, dar Dumnezeu l-a adus la statura de presedinte al Statelor Unite. Pastorul Jeremiah Johnson a fost criticat dupa aceasta profetie, de unii crestini. Raspunsul lui acestor critici a fost ca el nu a facut altceva decat sa transmita ce Duhul Domnului a vorbit prin el si daca aceasta proorocie nu se va implini, el se va pocai in mod public inaintea bisericii lui Christos.

Multe din aceasta profetie s-au implinit deja, s-a incercat chiar de cei din propriul sau partid sa fie inlaturat  de la candidatura, sau expus numeroase inselaciuni si perversiuni facute in ascuns, Wiki leaks a scos la iveala mii de emailuri in care s-au gasit numeroase ilegalitati facute de Hilarry Clinton si campania ei care au lansat investigatii ce continua si acum, la fel si multe pervesiuni despre viata depravata in care traiesc cei care sunt in fruntea poporului American. Acum dupa ce a fost ales presedinte, o alta implinire a profetiei, vor fi multe alte ilegalitati pe care Trump le va scoate la lumina si se vor da pe fata multe inselaciuni care au fost tinute pana acum in ascuns.

FOTO G. Bogdan FB

FOTO G. Bogdan FB  July 2015, Charisma Magazine

TRADUCERE AGNUS DEI – SURSA –  Editia Iulie 2015, Revista Charisma – http://www.wnd.com/2015/08/firestorm-erupts-over-trumps-bible-connection/

Jeremiah Johnson:

„Trump va deveni trambita mea pentru poporul american, căci el posedă calități care sunt greu de găsit chiar în poporul Meu in aceste zile. Trump nu se teme de om și nici nu va permite ca înșelăciunea și minciunile sa treaca neobservate. Il voi folosi pentru a expune întunericul și perversiunea în America ca niciodată înainte, dar trebuie să înțelegeti că el este ca un taur într-un dulap de portelanuri. Mulți vor dori să-l arunce afara, deoarece el le va tulbura sentimentul de pace și liniște, dar trebuie să ascultati printre multimea de vorbe  pentru a descoperi adevărul pe care îl voi vorbi prin el. Voi folosi averea pe care l-am dat-o pentru a expune și a lansa investigații în căutarea adevărului. Așa cum L-am ridicat pe Cyrus să îndeplinească scopurile și planurile Mele, tot asa  L-am ridicat pe Trump să îndeplinească scopurile și planurile Mele înainte de alegerile  din 2016. Voi  trebuie să ascultati trambita foarte atent pentru ca el va suna alarma și mulți vor fi binecuvântați din cauza compasiunei si milei lui. Deși mulți văd mândrie exterioară și aroganță, I-am dat o  inima sensiblia a unui tată care vrea să dea o mână de ajutor celor săraci și nevoiași, străinului și celui nestiut „.

ENGLISH 

„Trump shall become My trumpet to the American people, for he possesses qualities that are even hard to find in My people these days. Trump does not fear man nor will he allow deception and lies to go unnoticed. I am going to use him to expose darkness and perversion in America like never before, but you must understand that he is like a bull in a china closet. Many will want to throw him away because he will disturb their sense of peace and tranquility, but you must listen through the bantering to discover the truth that I will speak through him. I will use the wealth that I have given him to expose and launch investigations searching for the truth. Just as I raised up Cyrus to fulfill My purposes and plans, so have I raised up Trump to fulfill my purposes and plans prior to the 2016 election. You must listen to the trumpet very closely for he will sound the alarm and many will be blessed because of his compassion and mercy. Though many see the outward pride and arrogance, I have given him the tender heart of a father that wants to lend a helping hand to the poor andle  the needy, to the foreigner and the stranger.”

RUGACIUNE pentru Donald Trump inainte de alegeri.

24 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: E OFICIAL! PROFETIA s-a IMPLINIT! Avem presedinte! Cel mai mare numar de Evanghelici au votat la alegerile prezidentiale din 2016 | agnus dei - english + romanian blog
 2. dininimapentrutine
  nov. 10, 2016 @ 00:33:41

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan și a comentat:
  Extrem de interesant! SHARE…

 3. octavpelin
  nov. 10, 2016 @ 02:35:23

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. douavieti2015
  nov. 10, 2016 @ 05:32:10

  Oau… N-am stiut de aceasta profetie…
  Urmaresc din Romania cu interes si m-am rugat sa iasa Donald Trump. Si I-am dat glorie si slava Domnului pentru rezultat. Mai ales ca vicepresedintele, din cate am inteles, este crestin nascut din nou, nu? Sau n-am inteles eu bine?
  Cineva imi spunea chiar ieri, in ziua alegerilor de Trump: „Dom’le, e nebun omul!”. I-am raspuns: „Mai bine „nebun” decat mason.”
  Cu un „nebun”, Domnul are cum sa lucreze si sa il conduca pe calea Lui. Dar masonul se impotroiveste voit si este rafinat si calculat in impotrivirea lui fata de Dumnezeu. ASTA este adevarata nebunie! Cand creatura lupta impotriva Creatorului… Ce sanse sa ai sa lupti impotriva Celui care are TOATE armele???!!!???
  De azi inainte, caci am citit aceasta profetie, ma voi ruga pentru mantuirea dumnealui si a casei dumnealui.
  Domnul sa-l binecuvinteze, sa-i dea intelepciune si acea inima si mila profetite!
  Glorie Domnului!

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 08:37:46

   imi aduc aminte cata batjocura a fost adusa ‘profetului’ cand a profetit, chiar si de la crestini romania si chiar si de la cei care cred in lucrari. Dar iata caci caile lui Dumnezeu si gandurile lui Dumnezeu nu sunt si ale omului si Dumnezeu lucreaza cu si prin cine vrea El, chiar si prin oameni imperfecti. Cand am vazut politica acestor alegeri si cum media isi abandoneaza orice principiu de fair play care l-ar fi avut vreodata, am inteles ca un crestin (chiar si unul ca si Mike Pence) niciodata nu ar fi avut sanse sa lupte impotriva sistemului corupt care dadea presedentia prin succesiune la oameni pregatiti dinainte din sistem (vezi de ex. cum toata familia Bush a sprijinit-o pe Hillary Clinton, din partidul opus, ceva ce nu s-a mai vazut in istoria alegerilor) si ne-am dat seama de ce a trebuit sa vina pe faza unul ca si Donald Trump in aceste momente critice. Si noi ne rugam pentru el si familia lui, sa-L cunoasca pe Dumnezeu si sa intre mantuirea in casa lor.

  • Liliana
   nov. 10, 2016 @ 13:39:04

   asa este. eu simt ca acest om este MILOSTIV si ca nu va napastui oamenii!

 5. Alex H.
  nov. 10, 2016 @ 06:07:25

  Foarte interesant, dar ma/va intreb cum se potriveste paragraful urmator „Il voi folosi pentru a expune întunericul și perversiunea în America ca niciodată înainte” cu viata lui de familie, adica 3 sotii si sa nu mai vorbim de limbajul lui foarte colorat? Cum sa aduca lumina cineva care nu-i lumina???

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 08:53:29

   deja a expus un mare intuneric, unul fiind intelegerea secreta a presedintilor (Bush,Obama,Clinton) si cine stie pe cine mai pregatesc pentru scena de viitor, care toti urmaresc agenda Noii Ordine Mondiale. Sa vedem ca familia BUSH este impotriva candidatului partidului lor si ca lupta sa ajute candidata partidului opus ca sa castige presedintia… Aici a dat pe fata coruptia lor si intentia de a implementa aceeasi distrugere a familiei care ia avant in toate tarile europene si sa preia controlul mintilor copiilor care doamna Clinton socoteste ca sunt propietatea statului, nu a parintilor. Sunt multe lucruri ascunse si rusinoase care nu s-au discutat public despre candidata democrata si stim directia in care ar fi dus tara. Apoi, aceasta intelegere secreta a dus la indepartarea candidatului care a castigat nominalizarea partidului democratic, Bernie Sanders, dar caruia i s-a furat voturile ca doamna Clinton sa concureze i n locul lui. Grati e acestei crime si a faptului ca media a inceput o campanie fara precedent pentru doamna Clinton, a creat un soc mare in aceasta tara democrata care se lauda cu obiectivitatea presei, au inceput dezvaluiri de la hackeri prin Wiki leaks, unde s-au dezvaluit multe fapte facute in intuneric si in ilegalitate si probabil se va mai afla multe pe parcurs pentru ca Donald Trump nu are nimic de pierdut scotandu-le la lumina pentru ca nu are pact cu nimeni si nu datoreaza nimanui castigul celei mai inalte functii din SUA. Nu stiu cati stiu, dar el nu a cerut bani de la nimeni, desi probabi l-au sprijinit multi financiar, ci si-a folosit banii proprii pentru aceasta campanie. Pentru prima data in istoria recenta, el nu trebuie sa asculte de donatori sau sa le rasplateasca sprijinul cu legislatii favorabile sau pozitii in guvern. Nu putem sa zicem dinainte cum va fi cu presedintele Trump la carma, dar timpul ne va spune si noi putem sa speram la mai mult din cauza acestor motive si a altora despre care nu am scris inca… Ca si credtini, ne incredem in Dumnezeu si chiar daca nu am fi crestini, se vede o mana la lucru care i-a ajutat acestui om sa invinga un sistem corupt si diabolic care ne insela pe noi, crezand ca liderii nostri ne reprezinta valorile. Dar, acum intelegem de ce nu s-a facut nimic concret sub presedintii Bush si Bush W pentru aceste valori crestine.. ei fac parte din aceeasi Noua Ordine Mondiala ca si celalalt partid. Si au aceeasi agenda…

  • braconierul
   nov. 10, 2016 @ 13:57:15

   bravo

  • David Pop
   nov. 22, 2016 @ 11:34:07

   Fiul risipitor s-a recunoscut, s-a trezit si s-a intors…pe drumul. corect! Ce facem cu cel ‘ risipitor’? Cu cel mai corect, cu cel mai..mare.Scrie undeva caci: A. zis ISUS: ..a venit sa nimiceasca lucrarile Diavolului! Avem ceva impotriva?

 6. eliodora
  nov. 10, 2016 @ 09:14:11

  Nu avem noi habar de ceea ce va face Dumnezeu;omul se poate pocai, asa incat toate intunecimile pacatelor lui sa fie sterse, ca si ale noastre; numai satana le reaminteste, Dumnezeu le arunca pt totdeauna in apa uitarii; aici avem o parte de facut : RUGACIUNE!Am prieteni in SUA care au locuit cu dl Prince on acelas stat; este cu totul deosebit; si Moise a avut nevoie ca Araaon sa i tina mainile ridicate; sa ne rugam, neincetat.Legalizarea pacatului nu va fi lasata de catre Dumnezeu ! Am primit iarasi o doza de incredere ca si atunci cand familia Bodnariu a venit acasa, si acum plang cand mi aduc aminte cat a fost de coplestitor.Slavit sa fie Domnul!Uitam Cine ne pazeste, asa ca din cand in cand NE ADUCE AMINTE,sa nu uitam!

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 10:31:04

   Nu stim ce va face, dar ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze prin el si ne incredem in Dumnezeu. Exact asa cum ati spus, eram fara mari sperante cu Norvegia si intunecimea de acolo, dar Dumnezeu a lucrat si nadajduim ca va lucra si in tara noastra.

 7. anatatar
  nov. 10, 2016 @ 13:43:05

  A republicat asta pe ANA TATAR ANDRAS.

 8. plopu2010
  nov. 10, 2016 @ 14:49:05

  E adevarat ca si prin acest om (la fel ca si ceilalti presedinti ai marilor puteri) Dumnezeu isi va indeplini scopul. Armaghedonul inseamna lupta impotriva Israelului a tuturor marilor puteri. Apocalipsa 16:14 spunea asa:

  „Acestea sunt duhuri de demoni, care fac semne şi se duc la regii întregii lumi ca să-i adune pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului Atotputernic.”

  Stim ca traim vremurile sfarsitului iar anticristul va fi mai iubit ca Trump in acei 3 ani si jumatate cat va primi putere sa domneasca. Trump va fi prieten cu Putin si toti ceilalti mai mici se vor alia lor, nimic nu le va sta in cale. Daca SUA avea pana acum o relatie speciala cu Israel cred ca asta se va schimba, Trump l-a sunat pe premierul Israelului deja. Datorita luptei pentru resurse Israel va fi invadat de Rusia, Iran, Egipt si Turcia. Si cum conducatorul NATO (SUA) nu se va opune, Putin va avea o crestere de putere in perioada urmatoare isi va duce planul diabolic la indeplinire. Pana acum parca SUA era principalul obstacol al Rusiei. Din moment ce stavilarul/obstacolul va fi luat … (nu gasesc versetul)

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 15:08:47

   Donald Trump e mare suporter al Israelului pana intr-acolo ca i-a promis lui Netanyahu ca va muta ambasada Americana de la Tel Aviv la Ierusalim, pentru ca Ierusalimul e motiv de disputa intre palestinieni si evrei. Deja recent UNESCO a luat pasi in rescrierea istoriei cand a negat legaturile evreilor cu Muntele Templului – vezi aici -https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/10/18/unesco-a-adoptat-oficial-o-rezolutie-controversata-cu-privire-la-ierusalimul-de-est/

   Deci, daca Trump se tine de promisiuni, atunci nu va lasa o invazie a Israelului. Iar, daca va lasa, inseamna ca va fi timpul sfarsitului si nimeni nu se putea opune. Dar pentru noi va fi o veste buna, caci vom ajunge la tinta alergarii noastre si se va sfarsi alergarea asta care nu e de loc usoara. Dumnezeu sa ne ajute sa nu uitam scopul si tinta vietii noastre.

   • plopu2010
    nov. 10, 2016 @ 15:46:54

    Daca e un suporter al Israelului sigur are si un interes. Un om de afaceri ca el are probabil ca interes suprem banul si influenta. Nefiind crestin practicant (si asta se vede nu doar prin numarul nevestelor (practic e casatorit cu o femeie de-o varsta cu fiica lui, prima doamna a SUA nuda), nefiltrarea gandurilor sau a impulsurilor sexuale (vedeti scandalul cu femeile si laudarosia vietii in fata prietenilor)) si vazandu-i mandria si raspunsul lui/reactia la problema comportamentului sau inadecvat pot sa spun doar ca pentru un crestin acest personaj nu poate fi agreat iar pactul pe care Carson, Pence si multi altii l-au facut cu el probabil adevereste zicala ca fiecare are un pret, altcumva nu imi explic aceasta colaborare.

    • Avram
     nov. 10, 2016 @ 23:17:16

     plopu2010
     Trump nu a candidat pentru presedinte ca sa faca bani. Este deja un bilionar. Daca ai ascultat obiectivele sale vei intelege de ce a fost ales presedintele Statelor Unite. Hillary Clinton si sotul ei au avut mult mai multe „aventuri” la viata lor si nu au fost cu nimic mai buni. Obiectivele sale pe care le-a promovat si pe care a vrut sa le aplice daca ar fi castigat, ar fi fost un dezastru pentru America. God bless you.

 9. Damaris
  nov. 10, 2016 @ 16:20:12

  Asa ne-am pus si noi nadejdea in Iohannis dar din pacate traim dezamagiri mari pe zi ce trece;si tot ceva de genu au fost prorocii ca etc si etc…. Sa dea Domnul sa fie bine!

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 19:29:44

   Damaris, eu nu am mai auzit prorocie ca cea de mai sus, dar mai ales, nu am mai auzit prorocie ca ceade mai sus care S-A SI IMPLINIT! Acest pastor a fost ridicularizat, batjocorit, mustrat… In mai putin de o luna dupa ce revista Charisma a publicat prorocia, dupa ce a vazut negativitatea, el a spus public din nou ca acestea sunt cuvintele care Dumnezeu i le-a dat si ca el nu a adaugat nimic de la el. Si pentru ca toti il batjocorau si-l intrebau ce va face cand vin alegerile si Trump poate nici nu va candida. (caci in luna iulie erau 17 candidati republicani, printre care Trump si partidul nu l-a vrut nicidecum). Deci sansele lui erau minuscule sa ajunga nominalizat ca si candidatul partidului. Pastorul Johnson a raspuns ca daca e falsa prorocia lui, el se va pocai public in fata bisericii.

   Spunand tot ceea ce am spus mai sus, totusi, nu stim ce are de comunicat Dumnezeu prin Trump sau ce are in planul Sau pentru noi. Dar, vom fi atenti si vom vedea. Un lucru este cert, cu candidatul care a pierdut eram in mari probleme ca si crestini. Si cum am spus-o de multe ori si o spun iarasi, pentru noi adultii, parintii ar fi cum ar fi, dar pentru indoctrinarea care au pregatit-o pentru copiii nostri….

 10. COJOCARU IONUT
  nov. 10, 2016 @ 17:27:57

  EU NU CRED TOAT CE VINE SUNT INGADUITE DIN CER NU MAI JUDECATI PT CA TOATE SUNT CU UN SCOP IN LUMEA ACEASTA SI DUMNEZEU ARE TOTUL SUB CONTROL TOATE LUCURILE

 11. Rob
  nov. 11, 2016 @ 03:04:04

  http://beforeitsnews.com/christian-news/2016/11/god-has-chosen-trump-the-fulfillment-of-biblical-prophecy-2534340.html

  „Actually, Trump has recently, just in the past year, became saved. James Dobson from Focus on the Family said he has talked to him, and has verified this. Although not all of his actions and words are what we would want to see out of a Christian leader, we have to understand that he is yet a baby Christian, and cut him some slack in that department. I’d sure rather have a rough around the edges baby Christian than a 4th degree coven witch any day!”

 12. Trackback: AGNUS DEI – Cele mai CITITE ARTICOLE ale saptamanii 18 noi. | agnus dei - english + romanian blog
 13. Trackback: DONALD TRUMP, PREȘEDINTE al USA – O PROFEȚIE ÎMPLINITĂ ! – ARMONIA MAGAZINE – USA
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: