Stiri pe surse – Klaus Iohannis: ‘Sunt DE ACORD cu Donald Trump’

iohannis-foto-puterea-ro

FOTO Puterea

Președintele Klaus Iohannis e de acord cu Donald Trump, noul președinte al SUA, care a criticat, de-a lungul campaniei electorale, situația NATO. Iohannis spune că toate statele Alianței militare trebuie să dea 2% din PIB pentru armată.

„I-am transmis că sunt şi suntem dispuşi să colaborăm pentru a întări Parteneriatul pe care îl avem, Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA. În acest sens vom continua.

Şeful statului a fost întrebat de jurnalişti cum vede declaraţia lui Donald Trump cu privire la o slăbire a angajamentelor SUA faţă de NATO, dar şi despre o strângere a relaţiilor cu Rusia.

„Să vedem noua administraţie instalată, să vedem cum va suna atunci discursul şi atunci o să ne dăm seama foarte bine despre ce este vorba, dar NATO, da, au fost nişte remarci şi ele trebuie să admitem că au un nucleu foarte adevărat.

Afla mai mult – http://www.stiripesurse.ro/

Citeste si – COMUNICAT de PRESA – Iohannis îl felicită pe Trump pentru VICTORIE

6 comentarii (+add yours?)

 1. Anca V
  nov. 09, 2016 @ 13:29:33

  Va fi si vai de noi cu acest Donald Trump (al Americii). Are exact caracteristicile unui dictator.Aparent nationalist (nu ca i-ar pasa de popor),la fel cum a fost Hitler.In principiu daca are asta la baza,va fi scuzabil rasismul lui.Si de aici pana la ura impotriva crestinismului nu e decat un pas.Romania va avea probleme din est,de la prietenii lui D.Trump.

  • Avram
   nov. 09, 2016 @ 21:40:48

   Anca V.
   Caracterizarea facuta presdintelui ales Donald Trump nu I se potriveste. De unde ai cules astfel de informatii si despre ce proeteni din est vorbesti? God bless you.

  • gabyel1995
   nov. 10, 2016 @ 13:12:08

   Anca V – te contrazic deocamdata . Dar ma tem ca esti de partea LGBT si de aceea cauti sa-l defaimezi pe Donald T . Orcum el acum nu mai are nevoie de aprobarea ta dar eu stiu ca dinsul este un om moral ce sustine crestinismul . Deci tu i-ai facut cu rea intentie un portret complet mincinos . Si chiar Putin din cite stiu este crestin . Deci nu vad pericolul . Trebuie ca marile puteri sa se calmeze si sa avem liniste . Totul sub binecuvintarea Lui Dumnezeu .
   LGBT NU SINT CRESTINI . Ei sint din tabara intunecata .

 2. mike
  nov. 09, 2016 @ 21:09:26

  Sper ca noul presedinte al Americii pe care l-am votat – domnul Donald Trump sa ramina pe pozitie –sa nu ne amageasca asa cum ne-a amagit presedintele Romaniei Iohanis – daca sunteti de acord cu -presedintele nou ales – copiati -l in toate –sustinator al Familiei–( barbat -femeie) ,impotriva homo-,a avorturilor –pentru o economie puternica ,munca pentru toti – impotriva imigrantilor ilegali ,masuri de protectie a granitelor si cei mai important –ALIATUL CRESTINILOR– Dupa cum vad lucrurile –esti de acord cu Donald Trump–dar mergi pe urmele lui -obama-cel mai prost presedintele din istoria Americii Wake up Romanians!!!–God bless Romania!!

 3. octavpelin
  nov. 10, 2016 @ 02:11:45

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: