VIDEO – Noul președinte al SUA Donald Trump: Este momentul să fim uniți. Discursul INTEGRAL al noului lider american

Rezultatele finale, conform New York Times:  Donald Trump a strâns 279 voturi ale electorilor, în timp ce Hillary Clinton doar 218. În număr de voturi populare, pentru Trump au votat 59,044,562 de persoane, iar Clinton a strâns 59,182,281 de sufragii.

Noul președinte al SUA a oferit primul discurs în fața susținătorilor săi.

„Vă mulțumesc foarte mult tuturor. Îmi cer scuze că v-am făcut să așteptați, dar este o afacere complicată”, a spus amuzat Trump în fața mulțimii.

Candidatul republican, Donald Trump, promite unificarea națiunii americane după campania electorală care a creat clivaje, mulțumindu-i adversarei democrate Hillary Clinton pentru serviciile în folosul Statelor Unite.

„Hillary a muncit foarte mult și într-o perioadă lungă de timp și îi suntem recunoscători pentru serviciile aduse acestei țări. Acum este timpul ca America să se reunească”, a mai spus Trump.

„Am primit un telefon de la Hillary Clinton în care am fost felicitat. Este momentul acum ca americanii să vindece rănile diviziunii, republicanii, democrații vă spun că este momentul să ne unim. Eu mă angajez că voi fi președintele tuturor americanilor”, a mai precizat Trump.

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    Noi 10, 2016 @ 02:12:51

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: