America a votat pro-normalitate, familie și valori tradiționale, contra Corectitudinii Politice și a ideologiei disoluției morale

FOTO: Susținători ai lui Donald Trump cu pancarte pe care scrie „Majoritatea tăcută e cu Trump”

FOTO: Susținători ai lui Donald Trump cu pancarte pe care scrie „Majoritatea tăcută e cu Trump”

Un articol foarte important care merita sa fie citit de toti, dar mai ales de colegii si prietenii nostri din Romania, ca sa inteleaga miza alegerilor prezidentiale din 2016. Autorul articolului este de Andrei Dîrlău pentru http://www.activenews.ro/
Andrei Dîrlău:
America l-a votat pe Donald Trump ca președinte. Acest vot trebuie înțeles în primul rând ca un vot pro-valori. E vorba de valorile părinților fondatori ai Americii, valorile conservatoare tradiționale, ethosul creștin pe care s-a întemeiat marea națiune americană.Există dovezi clare că America a fost fondată ca națiune creștină.
Statele Unite au devenit națiune pe 3 septembrie 1783 prin Tratatul de pace de la Paris, care a pus capăt Revoluției americane și a statuat independența SUA față de Marea Britanie. Preambulul Tratatului începe cu formula: „În numele Preasfintei și nedespărțite Treimi” (In the name of the most holy and undivided Trinity). El este semnat de John Adams, Benjamin Franklin, John Jay și D. Hartley.
Același John Adams, ca Președinte al SUA, dădea pe 23 martie 1798 o proclamație declarând ziua de miercuri 9 mai 1798 zi de pocăință, post și rugăciune pentru întreaga națiune americană. În contextul unei grave amenințări externe (din partea Franței), Președintele Adams scria:
„Siguranța și bunăstarea popoarelor depind de ocrotirea și binecuvântarea Atotputernicului Dumnezeu; iar mărturisirea națională a acestui adevăr e nu doar o îndatorire de neocolit care I se cuvine Lui din partea oamenilor, ci și o îndatorire a cărei influență firească e prielnică răspândirii moralității și evlaviei fără care nu poate exista fericire socială. […] Această îndatorire se cuvine împlinită în toată vremea, mai cu seamă în clipe de greutăți și primejdii, în care nenorocirile prezente sau care amenință [poporul] sunt dreptele judecăți ale lui Dumnezeu pentru întinderea păcatelor, chemări la pocăință și îndreptare….
CONTINUARE aici – http://www.activenews.ro/externe/America-a-votat-pro-normalitate-familie-si-valori-traditionale-contra-Corectitudinii-Politice-si-a-ideologiei-disolutiei-morale-138131

6 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  nov. 10, 2016 @ 10:41:38

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Valeria Iancu
  nov. 10, 2016 @ 10:42:43

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. octavpelin
  nov. 11, 2016 @ 02:39:17

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Alin Marin
  nov. 14, 2016 @ 09:26:36

  Oups!! Bunul crestin Trump a declarat ca nu se opune casatoriei intre persoane de acelasi sex.
  Nu mai poti sa ai incredere in nimeni in ziua de azi …

  • rodi
   nov. 14, 2016 @ 11:09:04

   nu a spus ca nu se opune. A spus caci Curtea Suprema s-a pronuntat. El va avea ocazie sa numeasca intre 1-3 judecatori la Curtea Suprema pentru ca majoritatea din ei sunt batrani si vor iesi din functie. Presedintele ales Trump a promis ca va apara drepturile crestinilor ca sa nu mai fie dati in judecata cand refuza sa fotografieze sau sa faca torturi pentru nunti gay impotriva constiintei lor. Ca sa se tine de promisiune a zis ca va nominaliza persoane care va suporta aceasta agenda si agenda pro-viata. Ca sa ajunga lege aceasta protejare va trbui ca Senatul si Casa Reprezentantilor sa voteze si presedintele sa semneze. Si daca presedintele n-ar semna, se poate trece peste semnatura cu vot de 2/3 din partea reprezentantilor si ai senatorilor. Vom vedea ce va fi si daca dl Trump se tine de promisiuni.

  • rodi
   nov. 14, 2016 @ 11:10:25

   si Alin, absolut nimeni nu l-a numit bunul crestin vreodata. Deci nu mai folosi ca argument aceasta caracterizare.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: