Coaliția pentru Familie: Solicităm asumarea publică a unui calendar parlamentar ferm pentru inițiativa noastră, care să conducă la organizarea referendumului pentru modificarea Constituției

parlamentul-romaniei-camera-deputatilor

Coaliția pentru Familie atrage atenția asupra „blocajului instituțional” al inițiativei cetățenești pentru redefinirea familiei, determinat de amânările succesive, fapt care a făcut ca procedura legislativă să fie inițiată în momentul în care actuala legislatură se află la sfârșitul mandatului său.

Astfel, Coaliția pentru Familie solicită asumarea unui calendar ferm, deși spectrul ca un referendum să fie organizat concomitent cu alegerile parlamentare pare a fi o variantă tot mai puțin probabilă.

„Vocile a trei milioane de români nu au constituit un temei serios pentru angajarea unui dialog, pentru recunoașterea socială a validității morale, legale și civice a demersului Coaliției pentru Familie”, remarcă autorii inițiativei în comunicatul remis.

Redăm în întregime mesajul adresat de Coaliția pentru Familie și apelul făcut politicienilor pentru stabilirea unei agende reale în soluționarea solicitării semnate de 3 milioane de români:

„Coaliția pentru Familie constată cu regret că inițiativa cetățenească de revizuire a art. 48 (1) din Constituția României a intrat într-un blocaj instituțional din cauza amânărilor succesive, care au făcut ca procedura legislativă să fie inițiată în momentul în care actuala legislatură se află la sfârșitul mandatului său.

CONTINUARE aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Coalitia-pentru-Familie-Solicitam-asumarea-publica-a-unui-calendar-parlamentar-ferm-pentru-initiativa-noastra-care-sa-conduca-la-organizarea-referendumului-pentru-modificarea-Constitutiei-138137

3 comentarii (+add yours?)

 1. eliodora
  nov. 10, 2016 @ 12:21:10

  Le este teama ca la Referendum vor veni nedecisii si atunci vor vota si impotriva lor a PSD si PNL; am inteles ca se vor mai face mitinguri, insa nu vad nimic.

 2. dininimapentrutine
  nov. 10, 2016 @ 12:53:02

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 3. octavpelin
  nov. 11, 2016 @ 02:36:38

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: